Naon anu urang laksanakeun:


Kami mangrupikeun firma konsultan cybersecurity manajemén résiko anu fokus kana ngabantosan organisasi nyegah leungitna data sareng sistem lock-up sateuacan pelanggaran cyber.

Panawaran Jasa Konsultasi Kaamanan Siber:

  • •Layanan Rojongan IT
  • • Uji Penetrasi Nirkabel
  • • Wireless Access Point Audits
  • • Penilaian Aplikasi wéb
  • • 24 × 7 Cyber ngawas Layanan
  • • Penilaian Patuh HIPAA
  • •Assessments minuhan PCI DSS
  • •Layanan Penilaian Konsultasi
  • •Pagawe Kasadaran Cyber Pelatihan
  • • Strategi Mitigasi Perlindungan Ransomware
  • •Assessments éksternal sarta internal tur Penetrasi Tés

Urang ogé nyadiakeun forensik digital pikeun cageur data sanggeus palanggaran cybersecurity.

Ngeureunkeun serangan saméméh maranéhna suksés

Panawaran Jasa Konsultasi Cyber Kaamanan Ops

  • Wireless Access Point Audits

    Alatan kabutuhan jaringan nirkabel sareng smartphone dimana-mana jaringan nirkabel parantos janten target utama pikeun kejahatan cyber. Ide

    Maca deui
  • Jasa Konsultan

    Ops Konsultan Kaamanan Cyber nyayogikeun jasa konsultasi di daérah ieu. Manajemén Ancaman Ngahijikeun, Solusi Kaamanan Perusahaan, Ancaman

    Maca deui
  • Perlindungan Ransomware

    Ransomware mangrupikeun bentuk malware anu terus-terusan anu dirancang pikeun énkripsi file dina alat, ngajantenkeun file sareng sistem anu ngandelkeunana henteu tiasa dianggo.

    Maca deui
  • Pelatihan Karyawan

    Karyawan mangrupikeun panon sareng ceuli anjeun dina organisasi anjeun. Unggal alat anu aranjeunna anggo, email anu ditampi, program anu dibuka tiasa ngandung sababaraha jinis

    Maca deui
  • Layanan Rojongan IT

    Téknologi inpormasi, atanapi ngan saukur katelah IT, ngarujuk kana set metode sareng prosés anu ngalibatkeun panggunaan komputer, situs wéb, sareng

    Maca deui
  • 24 × 7 Cyber pangimeutan

    Di lingkungan ayeuna perusahaan kedah ngajaga kapuasan pelanggan, ingetan sareng kasatiaan. Salaku perusahaan sareng awan anu langkung canggih

    Maca deui
  • Tés penetrasi nirkabel

    Pendekatan Tes Penetrasi Nirkabel: Aya sababaraha serangan poténsial ngalawan jaringan nirkabel, seueur kusabab kurangna énkripsi atanapi saderhana.

    Maca deui
  • Scans Aplikasi wéb

    Naon Dupi Aplikasi Wéb? Jawaban: Aplikasi wéb nyaéta parangkat lunak anu tiasa dimanipulasi pikeun ngalaksanakeun kagiatan jahat. Ieu kalebet, situs wéb,

    Maca deui
  • Scans Penilaian Kerentanan

    Scan Penilaian Kerentanan Naon Dupi Scan Penilaian Kerentanan? Penilaian kerentanan nyaéta prosés ngaidentipikasi, ngitung, sareng

    Maca deui
  • Tés penetrasi

    Uji Penetrasi Penilaian Kaamanan IT (uji penetrasi) tiasa ngabantosan ngajagi aplikasi ku cara ngungkabkeun kalemahan anu nyayogikeun alternatif.

    Maca deui
  • PCI DSS minuhan

    Standar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran PCI DSS (PCI DSS) Standar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI DSS) nyaéta sakumpulan

    Maca deui
  • HIPAA minuhan

    Saha anu kedah patuh kana standar privasi HIPAA sareng patuh? Jawaban: Sakumaha anu diperyogikeun ku Kongrés di HIPAA, Aturan Privasi nyertakeun: Rencana Kaséhatan Kaséhatan

    Maca deui