Meungpeuk Jalur Serangan

-Atikan IT konstan
-Update kerentanan anu dipikanyaho
-Segmentasi jaringan internal anjeun
- palatihan kasadaran karyawan konstan
-Phishing test pikeun sakabéh pagawé sarta CEO urang
-Fix sagala vulnerabilities dipikawanoh dina ramatloka anjeun
-Fix sadaya kerentanan anu dipikanyaho dina jaringan éksternal anjeun
-Penilaian kaamanan cyber bulanan, Quarterly dumasar kana industri anjeun
-Continues paguneman ngeunaan dampak breach cyber kalawan karyawan Anjeun
-Let karyawan ngartos teu tanggung jawab hiji jalma tapi sakabéh tim

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.