PCI DSS minuhan

Standar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI DSS)

Standar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI DSS) mangrupikeun sakumpulan standar kaamanan anu dirancang pikeun mastikeun yén ALL perusahaan anu nampi, ngolah, nyimpen atanapi ngirimkeun inpormasi kartu kiridit ngajaga lingkungan anu aman. Upami anjeun padagang tina ukuran naon waé anu nampi kartu kiridit, anjeun kedah saluyu sareng standar Déwan Kaamanan PCI. Situs ieu nyayogikeun: dokumén standar kaamanan data kartu kiridit, parangkat lunak sareng hardware anu patuh PCI, penilai kaamanan anu mumpuni, dukungan téknis, pituduh padagang sareng seueur deui.

Industri Kartu Pembayaran (PCI) Standar Kaamanan Data (DSS) sareng Vendor Scanning Disatujuan PCI (PCI ASV) aya pikeun ngalawan gelombang naékna leungitna data inpormasi kartu kiridit sareng maling. Lima merek kartu pamayaran utama tiasa dianggo sareng PCI pikeun mastikeun yén padagang sareng panyadia ladenan ngajaga inpormasi kartu kiridit konsumen ku cara nunjukkeun patuh PCI ngaliwatan uji patuh PCI. Kéngingkeun scan PCI anu cocog sareng scanning kerentanan ku vendor scanning anu disatujuan PCI. laporan lengkep ngaidentipikasi liang kaamanan kakeunaan ku ngajual kami 30,000+. Tés sareng ngandung saran perbaikan anu tiasa dilaksanakeun.

Situs Déwan Standar Kaamanan PCI resmi:
https://www.pcisecuritystandards.org/

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.