Scans Aplikasi wéb

Naon Dupi Aplikasi Wéb?

Jawab:

Aplikasi wéb nyaéta parangkat lunak anu tiasa dimanipulasi pikeun ngalaksanakeun kagiatan jahat. Ieu kalebet, situs wéb, email, aplikasi sareng seueur aplikasi parangkat lunak sanés.

Anjeun tiasa nganggap aplikasi wéb salaku panto muka ka bumi atanapi bisnis anjeun. Éta kalebet aplikasi parangkat lunak anu mana antarbeungeut pangguna atanapi kagiatan lumangsung online. Ieu tiasa kalebet email, situs ritel, atanapi jasa streaming hiburan, diantara anu sanés. Kalayan aplikasi wéb, pangguna kedah tiasa berinteraksi sareng jaringan host pikeun ngalayanan kontén anu dituju. Upami aplikasi wéb henteu dikeraskeun pikeun kaamanan, éta mungkin pikeun ngamanipulasi aplikasi pikeun balik deui kana pangkalan data host anu disimpen pikeun ngirim data anu anjeun atanapi panyerang, sanaos inpormasi sénsitip.

Di lingkungan ayeuna, peretas nyuntik situs wéb anu nganggo kode jahat pikeun maok inpormasi sémah. Nyeken aplikasi wéb teu kedah janten pilihan. Éta tiasa janten rentan sapertos alat anu sanés. Tapi saencan Anjeun tiasa sacara efektif nyeken aplikasi wéb, penting pikeun ngartos naon aplikasi wéb sareng naha éta penting pisan pikeun gaduh program kaamanan aplikasi wéb di organisasi anjeun. Nyeken aplikasi wéb anjeun pikeun kerentanan mangrupikeun ukuran kaamanan anu henteu opsional dina bentang ancaman ayeuna.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.