Jieun Data Didorong Kaputusan

Data kedah janten konci pikeun nyandak kaputusan kaamanan maya anu langkung terang sareng strategis - sareng mastikeun yén anjeun nyéépkeun artos kaamanan anjeun sacara efektif. Pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna tina sumberdaya kaamanan cyber anjeun beuki kawates sarta minuhan atawa ngaleuwihan tolok ukur industri, anjeun peryogi pisibilitas kana kinerja relatif program kaamanan Anjeun - sarta wawasan kana resiko cyber hadir sakuliah ékosistem Anjeun. Kabijakan anjeun kedah aya sareng dimutakhirkeun sateuacan ngalanggar data. Set pola pikir anjeun kedah nalika, sanés upami urang dilanggar. Prosés anu diperyogikeun pikeun pulih tina palanggaran kedah dilaksanakeun unggal dinten, mingguan, sareng bulanan.

Sakumaha anu dinyatakeun dina ulikan Forrester, "cybersecurity ayeuna mangrupikeun topik tingkat dewan sareng anu dipercaya para pamimpin bisnis senior nyumbang kana kinerja kauangan organisasina." Dewan sareng tim kapamimpinan senior anjeun hoyong mastikeun yén anjeun gaduh program kaamanan anu kuat - ayeuna, langkung ti kantos, sabab panyebaran nyebar kana jaringan Kantor Jauh-Jaringan Work From Home parantos ngenalkeun alat perusahaan kana rupa-rupa résiko cyber anu énggal sareng unik.
Sadaya usaha sareng organisasi mangrupikeun hiji klik tina musibah. Karyawan kudu pinuh dilatih pikeun ngaidentipikasi resiko, sarta maranéhanana ogé kudu diajar kumaha carana nyingkahan resiko dina jaringan asal maranéhanana.
Langkung ti kantos sateuacan jaringan asal karyawan kedah difokuskeun.

Pelatihan karyawan sareng résiko henteu ngalatih karyawan kedah janten faktor konci dina lingkungan ayeuna. Pelanggaran dina bentuk serangan ransomware atanapi phishing ayeuna parantos biasa. Karyawan kedah ngartos résiko pikeun organisasi sareng kulawargana.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.