Federal, Propinsi & Kaanggotaan lianna

Taya jalma atawa organisasi anu kebal tina serangan cyber. Penjahat cyber gaduh sagala jinis alat anu sayogi pikeun maok data anjeun. Aya seueur alat rékayasa sosial sapertos RATS, Phishing sareng seueur deui skéma anu licik. Ieu sababna penting pisan pikeun ngabentuk aliansi strategis sareng industri féderal, nagara sareng swasta pikeun ngalawan kajahatan cyber.

  • Anggota Reueus InFRAGARD ~ FBI Public / Private Partnership

    InFraGard_FBI_Public_Private_Partnership
  • Jaringan Informasi Kaamanan Dalam Negeri (HSIN)

    Homeland_Security_Information_Network
  • New Jersey Cybersecurity & Komunikasi Sél Pamaduan

    NJCCIC_Logo_NJ_Cyber_Cell
  • STOP - PIKIR - CONNECT - DHS

    Jawara Bulan Kasadaran Cybersecurity Nasional (NCSAM).
  • Program ékspansi Trade Propinsi New Jersey

    NJBAC_NJ-STEP_Program
  • Afrika Amérika Kamar Dagang New Jersey

    African_American_Chamber_of_Commerce_New_Jersey
  • Kamar Dagang Southern New Jersey

    Kamar_Dagang_Southern_New_Jersey
  • Déwan Pangembangan Supplier Minoritas Wétan

    Déwan_Pengembangan_Minoritas_Timur
  • Rowan College Di Burlington County STEM Panaséhat

    Rowan_College_Burlington_County

 

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.