Panawaran Jasa MSP kami

Kami ngahususkeun dina solusi cybersecurity salaku supplier solusi pikeun unggal hal anu leutik anu pasti bakal dibutuhkeun pikeun ngajaga perusahaanna tina serangan cyber. Kami nyayogikeun solusi evaluasi cybersecurity, Panyadia Bantuan IT, Screening Infiltrasi Nirkabel, Aksés Gain Nirkabel Pikeun Audit Faktor, Analisa Aplikasi Internét, Solusi Panjagaan Siber 24 × 7, Evaluasi Konformitas HIPAA,
Penilaian Konformitas PCI DSS, Panyadia Penilaian Konsultasi, Pelatihan Siber Pangenalan Kepegawaian, Metode Pangurangan Pertahanan Ransomware, Evaluasi Batin sareng Eksterior, sareng Saringan Infiltrasi. Kami ogé masihan forensik éléktronik pikeun nyageurkeun inpormasi saatos ngalanggar kaamanan maya.
Kami gaduh kolaborasi taktis anu ngamungkinkeun urang tetep diropéa dina bentang résiko ayeuna. Kami ogé parantos ngurus panyadia dimana urang ngajual deui barang IT sareng ogé pangobatan ti seueur supplier. Diwangun ku panawaran kami nyaéta panjagaan 24 × 7, pertahanan titik tungtung, sareng seueur deui.

Klién kami rupa-rupa ti bisnis lokal ka wewengkon kuliah, distrik, universitas, panyadia layanan klinis, kitu ogé toko mom-na-pop leutik. Kusabab pangaruhna, acara cyber parantos ngalaksanakeun bisnis lokal, kami mangrupikeun pendukung anu ageung pikeun aranjeunna.

Salaku Usaha Organisasi Minoritas (MBE), kami terus-terusan milarian inklusivitas pikeun sadaya jalma anu hoyong janten bagian tina séktor cybersecurity ku nyayogikeun sertifikasi ti CompTIA sareng ogé gawé bareng sareng atikan lingkungan sareng perusahaan alat diajar pikeun ngeusian kolam renang individu ti daérah anu teu dilayanan dugi ka janten spesialis cybersecurity.

Kami eagerly antisipasi gawé bareng firma anjeun atanapi perusahaan anjeun pikeun nyadiakeun panyalindungan cyber profésional pikeun parusahaan anjeun sarta ogé tameng prosedur anjeun ogé Framework ti maranéhanana anu rék ngaruksak kami.

Di dieu aya sababaraha patarosan anu anjeun kedah naroskeun ka administrasi luhur anjeun ngeunaan pertahanan inpormasi, évaluasi ancaman, réaksi kajadian, solusi IT, sistem komputer ogé kaamanan sareng kaamanan endpoint.
Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngaminimalkeun serangan ransomware ti perusahaan anjeun? Dupi anjeun gaduh strategi eupan balik kasus di lokasi?
Naon anu pasti bakal lumangsung pikeun organisasi urang upami urang nyéépkeun dinten salami sabulan? Pasti urang masih gaduh jasa?
Naon anu pasti bakal dilakukeun ku konsumén urang upami urang ngaluarkeun inpormasina? Pasti aranjeunna bakal ngagugat urang? Pasti bakal aranjeunna tetep janten klien kami?
Ieu sababna urang ngabutuhkeun pikeun mastikeun para konsumen nampi pamahaman anu jelas yén aranjeunna kedah nempatkeun metode ngawaskeun ancaman kaamanan cyber anu tahan dina posisi sateuacan anjeun janten panyawat ransomware atanapi jinis serangan cyber.

Urang kedah disiapkeun pikeun ngaleungitkeun cyberpunks kalayan prosedur anu dilaksanakeun sateuacan bencana. Nerapkeun prosedur jeung equine ayeuna ditinggalkeun lumbung ngan bakal pemicu pausahaan gagal atawa ménta file klaim ngalawan. Equilibriums ieu ogé cék merlukeun janten dina posisi kiwari.

, upami sistem anjeun henteu aya dina lokasi anu saé éta tiasa nyiptakeun jalma pikeun ngagunakeun ransomware pikeun nyerang sistem anjeun ogé nahan anjeun pikeun artos tebusan. Inpormasi anjeun mangrupikeun jasa anjeun ogé penting pisan yén anjeun ngalakukeun naon waé anu aya dina kakawasaan anjeun anu anjeun pikahoyong ku sadayana di perusahaan anjeun terang kumaha pentingna ku ngajagi éta. Pastikeun anjeun gaduh kompartemén anu pangsaéna dina posisi pikeun ngalindungan harta anjeun ogé inpormasi konsumen tina anu hoyong ngabahayakeun urang.

Jaga perusahaan anjeun sareng kami. Ngidinan kami ngaleupaskeun rencana aksi kasus anu saé, sistem prosedur réduksi ransomware anu awét pasti bakal ngamankeun sistem anjeun tina serangan anu ngarusak.

Ulah héd perangna saméméh éta dimimitian, anjeun moal bisa nyandak bahaya pikeun anggota staf anjeun sarta ogé sistem janten target basajan pikeun cyberpunks. Rincian anjeun penting pisan pikeun cyberpunks sami sareng penting pisan pikeun anjeun.

Upami anjeun teu gaduh réaksi acara anjeun ayeuna héd perangna ku kituna ngumpulkeun detil ti sudut pandang spesialis panyalindungan cyber ogé sudut pandang pikeun mastikeun yén jaringan anjeun alus teuing ku kituna sanggeus éta urang ngajalankeun analisa urang bisa sanggeus éta mantuan anjeun ka pangalusna. pilihan.

Upami aya masalah anu anjeun gaduh réaksi anu leres pikeun ngajagi sistem anjeun ogé ngadidik pagawé anjeun, urang tiasa ngaluarkeun prosedur mitigasi anu saé di daérah pikeun mastikeun éta.

Ujang kana Ops Konsultasi Perlindungan Siber. Kami mangrupikeun supplier solusi cybersecurity anu aya di Jaket Anyar Kidul atanapi lokasi Philly City. Kami ngahususkeun kana solusi cybersecurity salaku perusahaan solusi pikeun unggal hal leutik anu pasti dibutuhkeun ku organisasi leutik pikeun ngajagaan perusahaan tina serangan cyber. Kami nyayogikeun solusi evaluasi cybersecurity, Panyadia Bantuan IT, Screening Infiltrasi Nirkabel, Aksés Gain Nirkabel Pikeun Audit Faktor, Evaluasi Aplikasi Internét, Panyadia Pelacak Siber 24 × 7, Analisis Konformitas HIPAA.
Kami ogé mangrupikeun panyadia jasa solusi anu diurus dimana urang ngajual deui barang IT sareng ogé pangobatan ti supplier anu béda.