Pelatihan Karyawan

Karyawan mangrupikeun panon sareng ceuli anjeun dina organisasi anjeun. Unggal alat anu aranjeunna anggo, email anu ditampi, program anu dibuka tiasa ngandung sababaraha jinis kode jahat atanapi virus dina bentuk Phishing, Spoofing, Whaling/Business Email Compromise (BEC), Spam, Key Loggers, Zero-Day Exploits, atanapi sababaraha tipe Serangan Téknik Sosial. Pikeun perusahaan pikeun ngagerakkeun karyawanna salaku kakuatan ngalawan serangan ieu, aranjeunna nawiskeun pelatihan kasadaran kaamanan cyber sadayana karyawan. Pelatihan kasadaran cyber ieu kedah langkung saé tibatan ngirim surelek phishing simulasi karyawan. Aranjeunna kedah ngartos naon anu aranjeunna ngajagi sareng peran anu aranjeunna maén dina ngajaga organisasina aman. Aranjeunna kedah ngartos, aranjeunna damel sareng organisasi anjeun. Hayu pelatihan kasadaran cyber interaktif kami ngabantosan karyawan anjeun ngartos bentang panipuan sareng rékayasa sosial anu dianggo ku penjahat supados aranjeunna tiasa ngajagi aset anjeun.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.