Tés penetrasi

Penilaian Kaamanan IT (uji penetrasi) tiasa ngabantosan ngajagi aplikasi ku ngalaan kalemahan anu nyayogikeun jalur alternatif pikeun data sénsitip. Ops Konsultan Kaamanan Cyber bakal ngabantosan ngajaga perusahaan digital anjeun tina serangan cyber sareng paripolah jahat internal kalayan ngawaskeun tungtung-ka-tungtung, naséhat, sareng jasa pertahanan.

Beuki anjeun terang ngeunaan kerentanan sareng kadali kaamanan anjeun, langkung anjeun tiasa nguatkeun organisasi anjeun ku prosedur anu efektif pikeun pamaréntahan, résiko, sareng patuh. Kalayan tumuwuhna serangan cyber sareng pelanggaran data anu ngarugikeun usaha sareng sektor publik jutaan unggal taun, kaamanan siber ayeuna luhur dina agenda strategis. Hasilna bakal janten laporan sareng hasil tina analisa sareng klien sareng tindakan rémédial anu bakal gumantung kana hasil sareng naon tindakan anu kedah dilakukeun.

Naha anjeun milarian naséhat, uji, atanapi jasa auditing, éta tugas urang salaku spesialis résiko inpormasi, kaamanan, sareng patuh pikeun ngajaga konsumén urang dijagi dina lingkungan résiko dinamis ayeuna. Tim elit kami, pangalaman, sareng pendekatan anu kabuktian ngajaga anjeun ditangtayungan ku naséhat kabuktian masa depan anu dikirimkeun dina basa Inggris biasa.

Ku pamikiran luar kotak, sarta tetep up to date jeung sagala kamajuan panganyarna, kami mastikeun kami tetep anjeun hiji hambalan payun ti ancaman cyber tur kerentanan. Kami nawiskeun ngawaskeun mingguan sareng bulanan alat titik tungtung upami éntitas nganggo vendor panyalindungan titik tungtung kami.

~~Kami bakal kolaborasi sareng tim IT anu aya sareng ngabagi hasil tina assessments urang.~~