Wireless Access Point Audits

Alatan kabutuhan jaringan nirkabel sareng smartphone dimana-mana jaringan nirkabel parantos janten target utama pikeun kejahatan cyber. Gagasan pikeun ngawangun sistem jaringan nirkabel nyaéta nyayogikeun aksés anu gampang ka pangguna, tapi ieu tiasa janten panto anu dibuka pikeun panyerang. Seueur titik aksés nirkabel anu jarang upami kantos diropéa.
Ieu masihan peretas tujuan anu gampang pikeun maok idéntitas pangguna anu teu curiga nalika nyambung ka Wi-Fi umum.
Kusabab ieu, penting pisan pikeun nga-audit jaringan nirkabel pikeun kasalahan konfigurasi sareng naon waé anu peryogi apdet anu mangrupikeun bagian tina sistem Wi-Fi. Tim kami ngaevaluasi kaamanan, efektivitas, sareng kinerja anu saleresna pikeun kéngingkeun tinjauan anu jero ngeunaan kaayaan jaringan.

Serangan ka jaringan nirkabel tiasa difasilitasi ku sababaraha cara, janten ngamankeun komunikasi ieu penting pikeun mastikeun kaamanan organisasi naon waé.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.