PCI DSS minuhan

PCI_DSS_Compliance.pngStandar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI DSS)

Standar Kaamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI DSS) mangrupikeun sakumpulan standar kaamanan anu dirancang pikeun mastikeun yén ALL perusahaan anu nampi, ngolah, nyimpen atanapi ngirimkeun inpormasi kartu kiridit ngajaga lingkungan anu aman. Lamun anjeun a saudagar tina sagala ukuran narima kartu kiridit, anjeun kudu sasuai jeung standar PCI Déwan Kaamanan. Situs ieu nyayogikeun dokumén standar kaamanan data kartu kiridit, parangkat lunak sareng hardware anu cocog sareng PCI, mumpuni assessors kaamanan, rojongan teknis, pituduh padagang, sareng nu sanesna.

Industri Kartu Pembayaran (PCI) Standar Kaamanan Data (DSS) sareng Vendor Scanning Disatujuan PCI (PCI ASV) aya pikeun ngalawan gelombang naékna leungitna data inpormasi kartu kiridit sareng maling. Lima merek kartu pamayaran utama tiasa dianggo sareng PCI pikeun mastikeun yén padagang sareng panyadia ladenan ngajaga inpormasi kartu kiridit konsumen ku cara nunjukkeun patuh PCI ngaliwatan uji patuh PCI. Gain PCI scan patuh jeung scanning kerentanan ku ngajual scanning PCI-disatujuan. laporan lengkep ngaidentipikasi liang kaamanan kakeunaan ku ngajual kami 30,000+. Tés sareng ngandung saran perbaikan anu tiasa dilampahkeun.

Situs Déwan Standar Kaamanan PCI resmi:
https://www.pcisecuritystandards.org/

PCI DSS (Standar Kasalametan Émbaran Sektor Kartu Patempatan) nyaéta standar anu diakuan di sakuliah dunya pikeun nerapkeun panangtayungan pikeun ngajaga inpormasi pemegang kartu. Sakur jenis organisasi yén toko ngolah atanapi ngirimkeun inpormasi anu gaduh kartu diantisipasi pikeun nyumponan standar ieu. Tetep nepi ka kriteria PCI bisa jadi tangguh pikeun pausahaan, acan Cyber ​​Kasalametan jeung Ops Konsultan Kaamanan bisa mantuan ku nyieun eta kirang pajeulit.

Settlement Card Industry Information Security Requirement (PCI DSS) mangrupikeun standar kaamanan inpormasi pikeun perusahaan anu nanganan kartu muatan merek tina rencana kartu anu penting. Kriteria PCI ditugaskeun ku merek kartu anu disayogikeun ku Déwan Kriteria Kaamanan Pasar Kartu Pembayaran. Standar ieu dihasilkeun pikeun ngangkat kadali sabudeureun informasi cardholder pikeun nurunkeun panipuan kartu muatan.

Naha éta krusial tetep nepi ka standar dina syarat PCI DSS?

Malah parah deui nunjukkeun yén tunduk kana denda ekstrim anu tiasa ngalumpuhkeun organisasi. Kanggo inpo tambahan tingali situs internét Déwan Spesifikasi Kasalametan PCI.

PCI DSS mangrupakeun sarat minimum anu kudu dipaké pikeun ngurangan anceman kana informasi cardholder. Éta ngeunaan relevansi krusial ka lingkungan kartu pakampungan, a breach atawa maling informasi cardholder mangaruhan sakabéh ranté.

Kriteria Perlindungan Informasi Pasar Kartu Settlement (PCI DSS) mangrupikeun kritéria tinulis, diproduksi ku merek kartu anu penting sareng dijaga ku Déwan Persyaratan Kaamanan sareng Kaamanan Industri Kartu Settlement (PCI SSC). PCI DSS ngawengku kabutuhan téhnologis nu ngajaga ogé informasi kartu repayment aman sapanjang penanganan, ngurus, gudang, kitu ogé pangiriman. Sadaya usaha anu ngatur inpormasi kartu pamayaran, henteu paduli ukuranana atanapi pendekatan pamrosésan, kedah patuh kana kabutuhan ieu ogé patuh PCI.
Inpormasi jasa Safeguards

Kéngingkeun sertipikat PCI sareng promosi éta ka klien anjeun nunjukkeun ka konsumén anjeun yén anjeun serius ngeunaan kaamanan sareng anjeun ogé ngalaksanakeun sagala ukuran kaamanan pikeun ngajaga inpormasi pamayaranna gratis. Éta masihan aranjeunna (sareng ogé anjeun) sababaraha katenangan pikiran.

Ngurangan biaya pelanggaran inpormasi
Pelanggaran inpormasi tiasa ngarugikeun anjeun pisan dina artos sareng kapercayaan palanggan. Aya harga ngarobih kartu muatan, mayar denda, sareng ogé mayar pamayaran pikeun anu kaleungitan konsumen, ogé biaya pamariksaan sareng audit. Sagalana ngawangun nepi geulis promptly.

Émut yén upami anjeun lirén damel pikeun ngalindungan data klien anjeun, anjeun ngandelkeun hukuman sareng klaim, khususna upami anjeun nyarios palsu yén perusahaan anjeun aman.

Penting pisan pikeun ngamankeun inpormasi perusahaan sareng karyawan anjeun. Sanaos anjeun tiasa difokuskeun panyalindungan fisik di perusahaan anjeun, naha anjeun ngahaturanan waktos anu nyukupan pikeun ngajagi inpormasi anjeun sacara éléktronik? Di antara ancaman malware, serangan aksés jarak jauh, sareng ogé rékayasa sosial, penting pisan pikeun nyandak ukuran kaamanan anu leres pikeun ngajaga sistem komputer, jaringan, sareng ogé pangladén wéb anjeun.
Sakabéh fungsi PCI DSS nyaéta pikeun ngajaga inpormasi kartu tina cyberpunks sareng maling. Ku nuturkeun kriteria ieu, anjeun tiasa ngajaga panyalindungan data anjeun, ngahindarkeun pelanggaran data anu mahal sareng ngajagi pagawé sareng konsumén anjeun.

Inget pelanggaran Target? Naon bisa jadi teu apal ngan sabaraha eta diatur maneh deui usaha , nu éta leuwih ti $ 162 juta di 2013 sarta ogé 2014. Éta waragad geulis beurat bayar pikeun teu aman.

PCI DSS (Settlement Card Industry Information Safety Requirement) mangrupikeun standar anu diakui sadunya pikeun ngalaksanakeun panangtayungan pikeun ngamankeun data pemegang kartu. Persyaratan Kasalametan sareng Kaamanan Informasi Pasar Kartu Pembayaran (PCI DSS) mangrupikeun kritéria anu ditulis, diciptakeun ku merek kartu anu penting sareng dilestarikan ku Déwan Spesifikasi Kasalametan sareng Kaamanan Industri Kartu Pembayaran (PCI SSC).

Ngajaga konsumén Anjeun
Konsumén anjeun percanten ka anjeun inpormasi kartu nalika aranjeunna mésér dina bisnis anjeun. Upami anjeun dilanggar, anjeun sanés ngan ukur anu tahan. Inpormasi kartu klien anjeun kedah diamankeun ku perusahaan anjeun. Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga datana aman bari tetep aya dina milik anjeun.

Kriteria Kaamanan Data Pasar Kartu Repayment (PCI DSS) mangrupikeun kriteria panyalindungan inpormasi pikeun organisasi anu ngurus kartu skor kiridit kualitas luhur tina rencana kartu utama. Standar PCI ditugaskeun ku merek kartu tapi dikaluarkeun ku Déwan Spesifikasi Perlindungan Industri Kartu Pembayaran. Kriteria ieu dihasilkeun pikeun ngaronjatkeun kadali sabudeureun informasi cardholder pikeun ngaminimalkeun panipuan kartu rating kiridit.

Jalma-jalma langkung kamungkinan henteu nyandak jasa anjeun upami aranjeunna henteu yakin yén anjeun ngajaga datana aman. Dua per tilu dewasa Amérika Serikat moal balik deui ka organisasi saatos palanggaran inpormasi.