Ngagunakeun Sumberdaya Siber Kami

Kaseueuran organisasi kakurangan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngajaga prosés patuh kaamanan cyber anu kuat. Aranjeunna kakurangan dukungan kauangan atanapi sumber daya manusa anu diperyogikeun pikeun nerapkeun sistem kaamanan cyber anu kuat anu bakal ngajaga asetna aman. Kami tiasa konsultasi sareng ngaevaluasi organisasi anjeun ngeunaan naon anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés kaamanan cyber anjeun sareng sistem anu kuat.

Hayu urang ngabantosan anjeun!

Penilaian résiko sareng kerentanan:

-Assessment éksternal
-Assessment internal
-Skénario basis tés penetrasi jaringan

- Uji aplikasi wéb
- Tes rékayasa sosial
- Tes nirkabel
ulasan -Konfigurasi tina server na database
- Deteksi sareng evaluasi kamampuan réspon

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.