HIPAA Patuh

Saha anu kedah patuh kana standar privasi HIPAA sareng patuh?

Jawab:

Salaku diperlukeun ku Kongrés di HIPAA, Aturan Privasi nyertakeun:

  • Rencana kaséhatan
  • clearinghouses kasehatan
  • Panyadia kasehatan anu ngalaksanakeun transaksi kauangan sareng administrasi sacara éléktronik. Transaksi éléktronik ieu mangrupikeun standar anu parantos diadopsi ku Sekretaris dina HIPAA, sapertos tagihan éléktronik sareng transfer dana.

Aturan Privasi HIPAA

Aturan Privasi HIPAA netepkeun standar nasional pikeun ngalindungan rékaman médis individu sareng inpormasi kaséhatan pribadi anu sanés sareng lumaku pikeun rencana kaséhatan, clearinghouses kasehatan, sareng panyadia kasehatan anu ngalaksanakeun transaksi perawatan kaséhatan sacara éléktronik. Aturan merlukeun safeguards luyu pikeun nangtayungan privasi informasi kaséhatan pribadi tur nangtukeun wates jeung kaayaan dina pamakéan sarta disclosures nu bisa dijieun tina informasi misalna tanpa otorisasina sabar. Aturan ogé masihan hak pasien kana inpormasi kaséhatanna, kalebet hak pikeun mariksa sareng kéngingkeun salinan rékaman kaséhatanna sareng nyuhunkeun koréksi.

Kumaha Ops Konsultan Kaamanan Siber Bakal Ngabantosan Anjeun Janten Patuh?

Ngarti kana basa kompleks patuh tiasa sesah. Milih solusi anu pas penting pisan pikeun ngajagi inpormasi pasien sareng reputasi anjeun. Ops Konsultan Kaamanan Siber bakal ngabahas sadaya unsur dasar HHS.gov anu diperyogikeun pikeun patuh.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.