Pelatihan Kasadaran Cyber

Pagawe anu panon anjeun sarta Ceuli dina taneuh. Unggal alat anu aranjeunna anggo, email anu ditampi, sareng program anu dibuka tiasa ngandung sababaraha jinis kode jahat atanapi virus dina bentuk Phishing, Spoofing, Whaling/Business Email Compromise (BEC), Spam, Key Loggers, Zero-Days Exploits. , jeung Serangan Téknik Sosial. Pikeun perusahaan pikeun ngerjakeun karyawanna salaku kakuatan ngalawan serangan, aranjeunna kedah nawiskeun sadayana pelatihan kasadaran cybersecurity karyawan.

Pelatihan kasadaran Cybersecurity kedah langkung saé tibatan ngirim email phishing karyawan sareng ngaharepkeun aranjeunna diajar email naon anu henteu kedah diklik. Aranjeunna mimitina kedah ngartos naon anu aranjeunna ngajagaan. Hayu pelatihan kasadaran cyber interaktif kami ngabantosan karyawan anjeun ngartos bentang panipuan sareng rékayasa sosial anu dianggo ku penjahat supados aranjeunna tiasa ngajagi aset anjeun.

Pencét di handap pikeun nganjang portal diajar kami sareng nguatkeun karyawan anjeun janten aset kaamanan sareng sanés tanggung jawab!

Sadaya_kursus

Ngidinan karyawan anjeun janten garis pertahanan munggaran ngalawan serangan cyber rékayasa sosial!

Alamat Markas:
Ops Konsultan Kaamanan Cyber
309 Jalan Silaturahmi,
Pusat Gerbang Wétan, Suite 200,
Gunung Laurel NJ, 08054
Punten telepon 1-888-588-9951
surélék: [email dijaga]

 

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.