CompTIA - Sertifikasi IT & Cyber ​​​​Kaamanan

Asosiasi Industri Téknologi Komputasi (CompTIA) mangrupikeun asosiasi perdagangan nirlaba Amérika, ngaluarkeun sertifikasi profésional pikeun industri téknologi inpormasi (IT). Hal ieu dianggap salah sahiji asosiasi dagang luhur industri IT.[1] Dumasar di Downers Grove, Illionis, CompTIA ngaluarkeun sertifikasi profésional anu nétral-nétral di langkung ti 120 nagara. Organisasi ngaluarkeun langkung ti 50 studi industri taunan pikeun ngalacak tren sareng parobihan industri. Langkung ti 2.2 juta jalma parantos nampi sertifikasi CompTIA ti saprak asosiasi diadegkeun.

 

 

 


CompTIA Cyber ​​Security Jeung Infrastruktur Jalur

CompTIA_Pathways.png


Kursus CompTIA

Ujian CompTIA IT Fundamentals museurkeun kana kaahlian IT penting sareng pangaweruh anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun tugas anu biasa dilakukeun ku pangguna akhir canggih sareng profésional IT tingkat éntri sami, kalebet: -Ngagunakeun fitur sareng pungsi sistem operasi umum sareng ngadegkeun konektipitas jaringan -Ngidentipikasi umum. aplikasi software jeung tujuan maranéhanana -Using kaamanan sarta web browsing prakték pangalusna Ujian ieu dimaksudkeun pikeun calon anu pamaké tungtung canggih tur / atawa tempo karir di IT. Ujian ogé pas pikeun jalma anu resep ngudag sertifikasi tingkat profésional, sapertos A+.
CompTIA A + profésional Certified kabuktian, solvers masalah. Aranjeunna ngadukung téknologi inti ayeuna tina kaamanan ka awan ka manajemén data sareng seueur deui. CompTIA A+ mangrupikeun standar industri pikeun ngaluncurkeun karir IT kana dunya digital ayeuna. CompTIA A + Core Series merlukeun calon lulus dua ujian: Core 1 (220-1001) jeung Core 2 (220-1002) ngawengku eusi anyar handap: -Nunjukkeun kaahlian kaamanan dasar pikeun rojongan IT profésional -Konpigurasikeun sistem operasi alat, kaasup Windows. , Mac, Linux, Chrome OS, Android, sareng ios, sareng ngatur parangkat lunak dumasar-klien ogé dumasar-awan (SaaS) -Troubleshoot sareng ngarengsekeun masalah jasa inti sareng tantangan dukungan bari nerapkeun prakték pangsaéna pikeun dokuméntasi, manajemén parobahan, sareng skrip. - Ngarojong infrastruktur IT dasar sareng jaringan - Konpigurasikeun sareng ngadukung parangkat keras alat PC, mobile, sareng IoT - Nerapkeun metode cadangan sareng pamulihan data dasar sareng nerapkeun panyimpen data sareng prakték pangurus
CompTIA Network + ngesahkeun kaahlian téknis anu dipikabutuh pikeun ngadegkeun, ngajaga sareng ngabéréskeun masalah jaringan penting anu diandelkeun ku usaha. Beda sareng sertifikasi jaringan spésifik vendor sanés, CompTIA Network + nyiapkeun calon pikeun ngadukung jaringan dina platform naon waé. CompTIA Network + mangrupikeun hiji-hijina sertipikasi anu nyertakeun kaahlian khusus anu diperyogikeun ku profésional jaringan. Sertifikasi anu sanés lega, aranjeunna henteu nutupan kaahlian langsung sareng pangaweruh anu tepat anu diperyogikeun dina lingkungan jaringan ayeuna. CompTIA Network + nampilkeun pilihan pelatihan anu fleksibel kalebet diajar mandiri, pelatihan online langsung, pelatihan khusus, sareng laboratorium pikeun ngamajukeun pamekaran karir para profesional IT dina administrasi jaringan. The CompTIA Network anyar + N10-008 bakal sadia dina 9/15. CompTIA Network+ N10-007 (versi basa Inggris) bakal pangsiun dina Juni 2022.
CompTIA Security + mangrupikeun sertifikasi kaamanan munggaran anu kedah didamel ku calon. Éta netepkeun pangaweruh inti anu dipikabutuh pikeun peran cybersecurity naon waé sareng nyayogikeun loncatan pikeun padamelan cybersecurity tingkat panengah. Security + incorporates prakték pangalusna dina hands-on troubleshooting, mastikeun calon boga kaahlian praktis ngarengsekeun masalah kaamanan diperlukeun pikeun: -Assess sikep kaamanan lingkungan perusahaan tur nyarankeun tur nerapkeun solusi kaamanan luyu -Monitor tur aman lingkungan hibrid, kaasup awan, mobile, sarta IoT -Operate kalawan kasadaran hukum jeung kawijakan lumaku, kaasup prinsip governance, resiko, jeung patuh -Identipikasi, analisa, jeung ngabales acara kaamanan sarta insiden Kaamanan + patuh kana standar ISO 17024 sarta disatujuan ku DoD AS pikeun minuhan diréktif. 8140 / 8570.01-M sarat. Régulator sareng pamaréntah ngandelkeun akreditasi ANSI, sabab masihan kapercayaan sareng kapercayaan kana kaluaran program akreditasi. Leuwih 2.3 juta ujian CompTIA ISO/ANSI-accredited geus dikirimkeun saprak 1 Januari 2011.
CompTIA Cloud + mangrupikeun sertifikasi global anu ngesahkeun kaahlian anu dipikabutuh pikeun nyebarkeun sareng ngajadikeun otomatis lingkungan awan anu aman anu ngadukung kasadiaan luhur sistem bisnis sareng data. CompTIA Cloud + mangrupikeun hiji-hijina sertifikasi IT berbasis kinerja anu ningali jasa infrastruktur dumasar-awan dina kontéks operasi sistem IT anu langkung lega henteu paduli platformna. Migrasi ka awan nampilkeun kasempetan pikeun nyebarkeun, ngaoptimalkeun, sareng ngajagi aplikasi kritis misi sareng neundeun data. CompTIA Cloud + ngesahkeun kaahlian téknis anu dipikabutuh pikeun ngamankeun aset berharga ieu. Realitas operasi lingkungan multicloud nyababkeun tantangan anyar. CompTIA Cloud + idéal pikeun insinyur awan anu kedah gaduh kaahlian dina sababaraha produk sareng sistem. CompTIA Cloud + mangrupikeun hiji-hijina sertifikasi anu fokus kana awan anu disatujuan pikeun DoD 8570.01-M, nawiskeun pilihan infrastruktur pikeun individu anu kedah sertipikasi dina IAM Level I, CSSP Analyst sareng CSSP Infrastructure Support. CompTIA Cloud + ayeuna gaduh pilihan pelatihan anu fleksibel kalebet diajar mandiri, pelatihan online langsung, pelatihan khusus sareng laboratorium pikeun ngamajukeun pamekaran karir para profesional IT dina administrasi server.
Naha Cloud Essentials + Béda? CompTIA Cloud Essentials + mangrupikeun hiji-hijina sertifikasi nétral anu diakui sacara internasional, anu ngagunakeun prinsip bisnis konci sareng konsép méga dasar anu méré konfirmasi saran awan anu didorong ku data. Éta nangtung nyalira dina widang ieu ku nunjukkeun yén sadaya anggota staf anu diperyogikeun - sanés ngan ukur spesialis IT - ngartos kumaha ningkatkeun efisiensi, ngatur biaya, sareng ngirangan résiko kaamanan pikeun organisasi iraha waé ditugaskeun pikeun nyandak kaputusan téknologi awan ayeuna. Ngeunaan ujian Analis bisnis sareng pro IT sacara konsistén ditelepon pikeun ngabantosan organisasina dina nangtukeun panyadia ladénan awan mana anu badé dianggo, naon anu kedah migrasi ka awan, sareng iraha nerapkeun. Ngumpulkeun sareng nganalisa inpormasi produk sareng jasa awan penting nalika nyandak kaputusan bisnis awan operasional. Dampak finansial sareng operasional anu katutupan ku Cloud Essentials + mastikeun kamampuan pikeun ngembangkeun sareng ngalaksanakeun strategi awan anu solid. CompTIA Cloud Essentials + bakal nunjukkeun yén calon anu suksés: - Boga pangaweruh sareng pamahaman ngeunaan bisnis dasar sareng komponén téknis anu kalebet dina penilaian awan - Ngartos masalah sareng ukuran kaamanan khusus - Ngartos konsép téknologi anyar, solusi, sareng mangpaat pikeun organisasi
CompTIA Linux+ anyar kanggo IT pro anu bakal ngagunakeun Linux pikeun ngatur sadayana tina mobil sareng smartphone ka server sareng superkomputer, sabab sajumlah ageung perusahaan nganggo Linux dina awan, cybersecurity, mobile sareng aplikasi administrasi wéb. Dina CompTIA Linux+ anyar, calon ngan ukur kedah lulus hiji ujian pikeun sertifikasi. Tapi, sertipikasi anyar henteu deui layak pikeun tawaran LPI 2-for-1. -CompTIA Linux + mangrupikeun hiji-hijina sertifikasi Linux anu difokuskeun padamelan anu nyertakeun kaahlian dasar panganyarna anu ditungtut ku nyewa manajer. -Teu kawas certifications sejen, ujian anyar ngawengku patarosan dumasar-kinerja jeung sababaraha-pilihan pikeun ngaidentipikasi karyawan anu bisa ngalakukeun pakasaban. -Ujian nyertakeun tugas-tugas anu aya hubunganana sareng sadaya distribusi utama Linux, netepkeun pondasi pikeun pangaweruh anu ngajual / distro-spésifik canggih. CompTIA Linux + nyertakeun tugas umum dina distribusi utama Linux, kalebet garis paréntah Linux, pangropéa dasar, masang sareng ngonpigurasi workstation, sareng jaringan.
CompTIA Server + mangrupikeun sertifikasi global anu ngesahkeun kaahlian praktis para profesional IT anu masang, ngatur sareng ngungkulan server di pusat data ogé lingkungan on-premise sareng hibrida. CompTIA Server + mangrupikeun hiji-hijina sertifikasi anu tiasa mastikeun yén profésional IT di tingkat administrator tiasa ngalakukeun padamelan di lingkungan mana waé sabab éta hiji-hijina sertifikasi anu henteu diwatesan ku hiji platform. Ujian nyertakeun téknologi hardware sareng parangkat lunak penting dina lingkungan pangladén lokal sareng hibrid kalebet kasadiaan anu luhur, komputasi awan sareng skrip. Ujian anyar kalebet patarosan dumasar-kinerja anu meryogikeun calon nunjukkeun pangaweruh multi-hambalan pikeun nyebarkeun, ngatur sareng ngungkulan server anu aman. CompTIA Server + ayeuna gaduh pilihan pelatihan anu fleksibel kalebet diajar mandiri, pelatihan online langsung, pelatihan khusus sareng laboratorium pikeun ngamajukeun pamekaran karir para profesional IT dina administrasi server.
CompTIA CySA + nyumponan standar ISO 17024 sareng disatujuan ku Departemen Pertahanan AS pikeun minuhan syarat Directive 8570.01-M. Éta patuh kana peraturan pamaréntahan dina Federal Information Security Management Act (FISMA). Régulator sareng pamaréntah ngandelkeun akreditasi ANSI sabab masihan kapercayaan sareng kapercayaan kana kaluaran program akreditasi. Leuwih 2.3 juta ujian CompTIA ISO/ANSI-accredited geus dikirimkeun saprak 1 Januari 2011.
Naha CASP + Béda? -CASP + mangrupikeun hiji-hijina sertifikasi dumasar-kinerja pikeun praktisi canggih - sanes manajer - dina tingkat kaahlian canggih cybersecurity. Nalika manajer cybersecurity ngabantosan ngaidentipikasi kawijakan sareng kerangka cybersecurity naon anu tiasa dilaksanakeun, para profesional anu disertipikasi CASP + terang kumaha cara nerapkeun solusi dina kawijakan sareng kerangka éta. - Teu kawas sertifikasi sejen, CASP + nyertakeun duanana arsitéktur kaamanan sarta rékayasa - CASP + mangrupakeun hiji-hijina sertifikasi di pasar nu qualifies pamingpin teknis pikeun assess kesiapan cyber dina hiji perusahaan, sarta ngarancang jeung nerapkeun solusi ditangtoskeun pikeun mastikeun organisasi geus siap pikeun serangan salajengna. .
PenTest + meunteun tés penetrasi anu paling énggal, sareng penilaian kerentanan sareng kaahlian manajemén anu dipikabutuh pikeun nangtukeun daya tahan jaringan ngalawan serangan. Ujian sertifikasi CompTIA PenTest + bakal pariksa calon anu suksés gaduh pangaweruh sareng kaahlian anu dipikabutuh pikeun: -Rencana sareng wengkuan papacangan tés penetrasi -Ngartos syarat hukum sareng patuh -Ngalaksanakeun scanning kerentanan sareng uji penetrasi nganggo alat sareng téknik anu pas, teras nganalisis hasilna - Ngahasilkeun laporan tinulis anu ngandung téknik rémédiasi anu diusulkeun, sacara efektif ngakomunikasikeun hasil ka tim manajemen, sareng masihan saran praktis PenTest+ saluyu sareng standar ISO 17024 sareng disatujuan ku DoD AS pikeun nyumponan diréktif 8140/8570.01-M. Régulator sareng pamaréntah ngandelkeun akreditasi ANSI, sabab masihan kapercayaan sareng kapercayaan kana kaluaran program akreditasi. Leuwih 2.3 juta ujian CompTIA ISO/ANSI-accredited geus dikirimkeun saprak 1 Januari 2011.
Ops Konsultan Kaamanan Siber 309 Jalan ukhuwah, East Gate Center, Suite 200, Mount Laurel NJ, 08054 -Punten nelepon 1-888-588-9951 -Surélék: [email dijaga]

    Ngaran anjeun (diperlukeun)

    Leave a Comment

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

    *

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.