Kami Panyadia Jasa CyberSecurity Sareng IT!

Upami sistem anjeun henteu aya di daérah anu saé, éta tiasa memicu jalma pikeun ngagunakeun ransomware pikeun nyerang sistem anjeun ogé nahan anjeun pikeun artos tebusan. Inpormasi anjeun mangrupikeun perusahaan anjeun sareng ogé penting pisan yén anjeun ngalakukeun unggal hal leutik dina kakawasaan anjeun anu ngajantenkeun unggal jalma di perusahaan anjeun ngartos kumaha pentingna ku ngajagi éta. Pastikeun yén anjeun gaduh kompartemén anu pangsaéna dina posisi pikeun ngamankeun harta anjeun sareng ogé inpormasi konsumen ti jalma-jalma anu hoyong urang cilaka.

Upami anjeun henteu gaduh tindakan anu kajantenan anjeun ayeuna ngaleungitkeun perang janten ngumpulkeun inpormasi ti sudut pandang ahli panyalindungan cyber sareng ogé sudut pandang pikeun mastikeun yén jaringan anjeun saé janten saatos éta, kami ngajalankeun evaluasi kami tiasa saatos éta ngabantosan anjeun kana pilihan anu pas. .

Salaku Usaha Jasa Minoritas (MBE), kami terus-terusan milarian inklusivitas pikeun sadaya jalma anu hoyong janten bagian tina pasar cybersecurity ku nyayogikeun sertifikasi ti CompTIA sareng ogé gawé bareng sareng atikan lingkungan sareng perusahaan alat diajar pikeun ngamuat kolam renang individu ti wewengkon underserved nepi ka jadi spesialis cybersecurity.

Jaga perusahaan anjeun sareng kami. Ngidinan kami ngaleupaskeun rencana réaksi kasus anu saé, sistem prosedur réduksi ransomware anu awét pasti bakal ngamankeun sistem anjeun tina serangan anu ngarusak.

Kami ngahususkeun dina solusi cybersecurity salaku perusahaan solusi pikeun naon waé jasa leutik anu pasti ngabutuhkeun ngajagaan perusahaan tina serangan cyber. Kami nganggo solusi analisis cybersecurity, Solusi Bantuan IT, Screening Infiltrasi Nirkabel, Aksés Gain Nirkabel Pikeun Audit Faktor, Analisis Aplikasi Internét, Panyadia Panjagaan Siber 24 × 7, Evaluasi Konformitas HIPAA,
Penilaian Konformitas PCI DSS, Panyadia Penilaian Konsultasi, Pelatihan Siber Pamahaman Pagawe, Pendekatan Pangurangan Pertahanan Ransomware, Evaluasi Dalaman sareng Luar, sareng Saringan Infiltrasi. Kami ogé nawiskeun forensik éléktronik pikeun nyageurkeun inpormasi saatos ngalanggar kaamanan maya.
Kami parantos ngitung kolaborasi anu ngamungkinkeun urang tetep diropéa dina bentang résiko anu pang anyarna. Kami ogé mangrupikeun perusahaan anu diurus dimana kami ngajual deui barang IT ogé pilihan ti supplier anu béda. Diwangun ku panawaran kami nyaéta tracking 24 × 7, pertahanan titik tungtung, sareng seueur deui.

Ujang kana Ops Konsultasi Kaamanan Siber sareng Kaamanan. Kami mangrupikeun supplier solusi cybersecurity anu aya di Jaket Anyar Kidul atanapi lokasi Philly City. Kami ngahususkeun dina solusi cybersecurity salaku perusahaan solusi pikeun naon waé anu dibutuhkeun ku organisasi leutik pikeun ngalindungan perusahaanna tina serangan cyber. Kami nyayogikeun solusi evaluasi cybersecurity, Panyadia Bantuan IT, Saringan Infiltrasi Nirkabel, Audit Faktor Aksesibilitas Nirkabel, Analisis Aplikasi Internét, 24 × 7 Solusi Pelacak Siber, Evaluasi Konformitas HIPAA,
Kami ogé mangrupikeun panyadia jasa solusi anu diurus dimana urang ngajual deui barang IT sareng ogé pangobatan ti seueur supplier.

Upami aya masalah anu anjeun gaduh tindakan anu pas pikeun ngajagaan sistem anjeun sareng ogé ngadidik anggota staf anjeun, urang tiasa ngaluarkeun prosedur mitigasi anu saé di daérah pikeun mastikeun éta.

Di dieu aya sababaraha patarosan anu anjeun kedah naroskeun ka administrasi luhur anjeun ngeunaan kaamanan inpormasi, analisa ancaman, aksi kajadian, solusi IT, sistem komputer sareng ogé kaamanan sareng kaamanan titik.
Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngaminimalkeun serangan ransomware ti perusahaan anjeun? Dupi anjeun gaduh strategi aksi kasus di lokasi?
Naon anu pasti bakal lumangsung pikeun organisasi urang upami urang nyéépkeun dinten salami sabulan? Pasti urang masih gaduh perusahaan?
Naon anu pasti bakal dilakukeun ku konsumén urang upami urang ngaluarkeun inpormasina? Pasti aranjeunna bakal ngagugat urang? Pasti bakal aranjeunna tetep konsumen urang?
Ieu sababna urang kedah ningali para klienna nampi pamahaman anu jelas yén aranjeunna kedah nempatkeun metode ngawaskeun bahaya panyalindungan cyber anu tahan dina posisi sateuacan anjeun janten target ransomware atanapi jinis serangan cyber.

Kami ngarepkeun ngahubungkeun sareng bisnis anjeun atanapi perusahaan anjeun pikeun masihan kaamanan cyber anu berpengalaman pikeun perusahaan anjeun sareng ogé ngalindungan prosedur anjeun sareng ogé Framework tina anu hoyong ngarusak kami.

Konsumén urang rupa-rupa ti pausahaan leutik ka wewengkon kuliah, distrik, universitas, operator klinis, kitu ogé toko mom-jeung-pop leutik. Kusabab pangaruhna, acara cyber parantos ngalaksanakeun bisnis lokal, kami mangrupikeun pendukung anu ageung pikeun aranjeunna.

Urang kedah siap pikeun merangan cyberpunks kalayan prosedur anu dilaksanakeun sateuacan aya bencana. Executing prosedur kalawan steed ayeuna ditinggalkeun lumbung ngan bakal nyieun jasa gagal atawa ménta file klaim ngalawan. Equilibriums ieu ogé cék merlukeun janten dina posisi kiwari.

Ulah héd perangna saméméh éta dimimitian, anjeun moal bisa nyandak bahaya pikeun anggota staf anjeun sarta ogé sistem janten target basajan pikeun cyberpunks. Inpormasi anjeun penting pisan pikeun cyberpunks sami-sami sabab éta penting pisan pikeun anjeun.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.