Tés penetrasi

Pentesting vs. Penilaian

Aya dua cara anu béda pisan pikeun nguji sistem anjeun pikeun kerentanan.

Uji penetrasi sareng scanning kerentanan sering bingung pikeun layanan anu sami. Masalahna, pamilik usaha mésér hiji nalika aranjeunna peryogi anu sanés. Scan kerentanan mangrupikeun tés tingkat luhur otomatis anu milarian sareng ngalaporkeun poténsi kerentanan.

Tés Penetrasi mangrupikeun pamariksaan tangan lengkep anu dilakukeun saatos scan kerentanan. Insinyur bakal ngagunakeun panemuan kerentanan anu diseken pikeun nyiptakeun skrip atanapi milarian naskah online anu tiasa dianggo pikeun nyuntik kode jahat kana kerentanan pikeun kéngingkeun aksés kana sistem.

Ops Konsultan Kaamanan Siber bakal salawasna nawiskeun panyeken kerentanan konsumén urang tinimbang Uji Penetrasi sabab tiasa ngagandakeun padamelan sareng tiasa nyababkeun pareum. Upami nasabah hoyong urang ngalakukeun PenTesting. Aranjeunna kedah ngartos aya résiko anu langkung ageung pikeun pareum, janten, aranjeunna kedah nampi résiko kamungkinan pareum kusabab suntikan kode / naskah kana sistemna.

Penilaian Kaamanan IT (uji penetrasi) tiasa ngabantosan ngajagi aplikasi ku ngalaan kalemahan anu nyayogikeun jalur alternatif pikeun data sénsitip. Ops Konsultan Kaamanan Cyber bakal ngabantosan ngajaga perusahaan digital anjeun tina serangan cyber sareng paripolah jahat internal kalayan ngawaskeun tungtung-ka-tungtung, naséhat, sareng jasa pertahanan.

Beuki anjeun terang ngeunaan kerentanan sareng kadali kaamanan anjeun, langkung anjeun tiasa nguatkeun organisasi anjeun ku prosedur anu efektif pikeun pamaréntahan, résiko, sareng patuh. Kalayan tumuwuhna serangan cyber sareng pelanggaran data anu ngarugikeun usaha sareng sektor publik jutaan unggal taun, kaamanan siber ayeuna luhur dina agenda strategis. The deliverables bakal laporan sarta hasil dina analisis jeung klien tur aksi dirémidi nu bakal gumantung kana hasil jeung naon tangtu aksi salajengna kedah.

Naha anjeun milarian naséhat, nguji atanapi, jasa auditing, tugas urang salaku spesialis résiko inpormasi, kaamanan, sareng patuh pikeun ngajaga konsumén urang dijagi dina lingkungan résiko dinamis ayeuna. Tim elit kami, pangalaman, sareng pendekatan anu kabuktian ngajaga anjeun ditangtayungan ku naséhat kabuktian masa depan anu dikirimkeun dina basa Inggris biasa.

Ku pamikiran luar kotak, sarta tetep up to date jeung sagala kamajuan panganyarna, kami mastikeun kami tetep anjeun hiji hambalan payun ti ancaman cyber tur kerentanan. Kami nawiskeun ngawaskeun mingguan sareng bulanan alat titik tungtung upami éntitas nganggo vendor panyalindungan titik tungtung kami.

~~Kami bakal kolaborasi sareng tim IT anu aya sareng ngabagi hasil tina penilaian kami.~~

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.