24 × 7 Cyber ​​pangimeutan

Di lingkungan ayeuna perusahaan kedah ngajaga kapuasan pelanggan, ingetan sareng kasatiaan. Nalika aplikasi perusahaan sareng awan anu langkung canggih nyebarkeun kaluar-situs di pusat data jarak jauh, minuhan tungtutan anjeun pikeun paningkatan dukungan operasi IT 24 × 7 sareng visibilitas anu langkung ageung sareng tim kami. Ngabéréskeun masalah jasa canggih pikeun lingkungan anjeun anu béda-béda kalebet SaaS, Hybrid-cloud, Enterprise, SMB sareng sipat wéb pertumbuhan tinggi. Serangan siber ayeuna mangrupikeun norma, janten organisasi kedah ningali ancaman nalika aranjeunna nyobian nembus firewall atanapi tiasa asup ka jero nganggo rékayasa sosial. Ieu tempat jasa ngawaskeun kami tiasa ngabantosan ngadeteksi kagiatan jahat di jero atanapi di luar jaringan anjeun.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.