Tés penetrasi nirkabel

Pendekatan Uji Penetrasi Nirkabel:

Aya sababaraha potensi serangan ngalawan jaringan nirkabel, loba alatan kurangna enkripsi atawa kasalahan konfigurasi basajan. Uji penetrasi nirkabel ngidentipikasi kerentanan kaamanan khusus pikeun lingkungan nirkabel. Pendekatan kami pikeun nembus jaringan nirkabel anjeun nyaéta ngajalankeun sakumpulan alat cracking ngalawan éta. Peretas tiasa nembus jaringan Wi-Fi anjeun upami salah konfigurasi. Penting pikeun sistem Wi-Fi anjeun keras pikeun ngaleungitkeun atanapi didorong ku peretas tina maok data berharga anjeun. Pendekatan kami ngagunakeun kombinasi kecap akses & téknik sniffing pikeun cracking jaringan nirkabel unsecured.

Poin konci ngeunaan jaringan Wi-Fi:

Tes Penetrasi Nirkabel ngevaluasi résiko anu aya hubunganana sareng poténsi aksés ka jaringan nirkabel anjeun.

Tes Wireless Attack & Penetration bakal ngaidentipikasi kerentanan sareng nawiskeun naséhat pikeun hardening sareng remediation.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.