Scans Penilaian Kerentanan

Naon Dupi A Vulnerability Assessment Scan?

Penilaian kerentanan mangrupikeun prosés ngidentipikasi, ngitung, sareng ngaprioritaskeun (atanapi rangking) kerentanan dina hiji sistem. Tujuan umum tina Penilaian Kerentanan nyaéta pikeun nyeken, nalungtik, nganalisa sareng ngalaporkeun tingkat résiko anu aya hubunganana sareng kerentanan kaamanan naon waé anu dipendakan dina alat-alat anu muka internét umum sareng nyayogikeun anjeun. organisasi kalayan strategi mitigasi anu pas pikeun ngatasi kerentanan anu kapendak. Métodologi Penilaian Kerentanan Kaamanan Berbasis Résiko parantos dirarancang pikeun sacara komprehensif ngaidentipikasi, ngaklasifikasikeun sareng nganalisis kerentanan anu dipikanyaho pikeun nyarankeun tindakan mitigasi anu leres pikeun ngabéréskeun kerentanan kaamanan anu kapanggih.