Ngurangan Résiko Kabersihan Anjeun

Naon kabersihan kaamanan cyber anu saé?
Kabersihan siber dibandingkeun sareng kabersihan pribadi.
Sapertos kitu, hiji jalma ngalaksanakeun prakték kabersihan pribadi anu tangtu pikeun ngajaga kaséhatan sareng karaharjaan anu saé, prakték kabersihan siber tiasa ngajaga data aman sareng dijagi. Sabalikna, ieu ngabantosan ngajaga alat anu fungsina leres ku cara ngajagi aranjeunna tina serangan luar, sapertos malware, anu tiasa ngahalangan pungsionalitas sareng kinerja alat. Kabersihan siber aya hubunganana sareng prakték sareng pancegahan anu dilakukeun ku pangguna pikeun ngajaga data sénsitip teratur, aman, sareng aman tina maling sareng serangan luar.

Sakumaha sering anjeun mariksa kabersihan siber organisasi anjeun?
Naha anjeun ngalatih karyawan anjeun pikeun mikawanoh résiko anu canggih?
Naha anjeun ngalatih tim IT anjeun sareng ningkatkeun pangaweruh IT na?
Naha anjeun ngalaksanakeun audit cyber bulanan, quarterly, genep bulan, atanapi taunan?
Naha anjeun ngalereskeun kerentanan tina pamariksaan anu baheula?

Inget, hal anu penting pikeun meungpeuk jalur hacker. Upami anjeun henteu ngalakukeun hal-hal anu disebatkeun di luhur, anjeun ngantepkeun panto kabuka pikeun peretas asup.

Hayu urang ngabantosan organisasi anjeun dina kabersihan cyber anjeun ayeuna!

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

*

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.