Kami Ahli Dina Milarian Kerentanan - Rujukan Aya!

  

     -Kami Ahli Dina Penilaian Aplikasi Wéb

-Kami Ahli Dina Pelatihan Interaktif Karyawan

-Kami Ahli Dina Vulnerabilit Eksternaly taksiran

-Kami Ahli Dina Penilaian Kerentanan Internal

-Kami Ahli Dina Pencegahan Ransomware Sareng Praktek Pangalusna

– Kami Ahli Dina Ngajalajah Konfigurasi Salah Titik Akses Nirkabel

Naha Éta Penting Pikeun Meunteun Aplikasi Wéb Anjeun?

Peretas tiasa nyuntikkeun kodeu jahat ka anjeun website lamun server ramatloka ngajalankeun software luntur dina server atawa plugins nu kudu diropéa. Ieu dimana urang tiasa ngabantosan pikeun ngaidentipikasi kerentanan ieu.

Naha Penting Pikeun Meunteun Titik Akses anjeun?

Peretas lokal tiasa gampang hack sistem anjeun sareng nganggo éta pikeun tujuan jahat upami aranjeunna tiasa nyeken sareng mendakan kasalahan konfigurasi titik aksés anjeun. Éta tiasa gampang asup kana sistem anjeun kalayan salah konfigurasi dina titik aksés anjeun dina 10 menit.

Naha Kami Ahli Dina Pelatihan Interaktif Online Kaamanan Siber?

Pelatihan kasadaran cyber urang kedah langkung saé tibatan ngirim surelek phishing simulasi karyawan. Aranjeunna kedah ngartos naon anu aranjeunna ngajagi sareng peran anu aranjeunna maén dina ngajaga organisasina aman. Aranjeunna kedah ngartos, aranjeunna damel sareng organisasi anjeun. Hayu pelatihan kasadaran cyber interaktif kami ngabantosan karyawan anjeun ngartos bentang panipuan sareng rékayasa sosial anu dianggo ku penjahat supados aranjeunna tiasa ngajagi aset anjeun.

Naha Urang Ahli Dina Penilaian Kerentanan Eksternal sareng Internal?

Kami nganggo sababaraha alat pikeun ngaidentipikasi penilaian kerentanan kalayan positip palsu anu rendah. Kami teras nyayogikeun laporan lengkep ka klien kami anu ngabantosan aranjeunna ngaidentipikasi kritis kana kerentanan anu handap. Dumasar kerentanan anu dipendakan, kami damel sareng klien kami pikeun ngembangkeun strategi pangsaéna pikeun ngirangan sadaya résiko anu kapendak.

Naha Urang Ahli Dina Ngalaksanakeun Prosés Mitigasi Ransomware?

Ieu sababaraha rencana ransomware anu kami bakal ngabantosan anjeun laksanakeun.
-Ngalaksanakeun penilaian kerentanan rutin pikeun ngaidentipikasi sareng alamat kerentanan, khususna anu aya dina alat anu muka internét, pikeun ngawatesan permukaan serangan.

- Nyiptakeun, ngajaga, sareng ngalaksanakeun rencana réspon insiden cyber dasar sareng rencana komunikasi anu aya hubunganana anu kalebet prosedur réspon sareng béwara pikeun kajadian ransomware.

-Pastikeun alat dikonpigurasi leres sareng fitur kaamanan diaktipkeun. Salaku conto, nganonaktipkeun palabuhan sareng protokol anu henteu dianggo pikeun tujuan bisnis.

Hubungi Kami Dinten Sareng Kami Ngabantosan Anjeun Pikeun Ngamankeun Organisasi Anjeun!