Pelatihan Kaamanan Cyber

Urang ngahususkeun dina solusi cybersecurity salaku parusahaan solusi pikeun naon waé jasa leutik pasti bakal ngajagi perusahaanna tina serangan cyber. Kami nganggo solusi analisis cybersecurity, Panyadia Bantuan IT, Nirkabel Saringan Infiltrasi, Aksés Gain Nirkabel Pikeun Audit Faktor, Evaluasi Aplikasi Internét, 24 × 7 Solusi Pelacak Siber, Evaluasi Konformitas HIPAA,
Penilaian Konformitas PCI DSS, Solusi Penilaian Konsultasi, Pelatihan Siber Pangenalan Kepegawaian, Téhnik Pangurangan Kaamanan Ransomware, Evaluasi Batin sareng Luar, sareng Saringan Infiltrasi. Kami ogé masihan forensik éléktronik pikeun ngémutan deui inpormasi saatos ngalanggar cybersecurity.
Kami gaduh kolaborasi taktis anu ngamungkinkeun urang tetep ayeuna dina bentang bahaya anu paling anyar. Kami ogé mangrupikeun perusahaan anu diurus dimana urang ngajual deui barang-barang IT sareng ogé pangobatan ti seueur supplier. Diwangun ku panawaran kami nyaéta tracking 24 × 7, pertahanan titik tungtung, sareng seueur deui.

Klién kami béda-béda ti bisnis lokal ka daérah lembaga, distrik, paguron luhur, operator klinis, sareng ogé toko mom-and-pop saeutik. Kusabab pangaruhna, acara cyber parantos ngalaksanakeun perusahaan-perusahaan alit, kami mangrupikeun pendukung anu ageung pikeun aranjeunna.

Salaku Usaha Perusahaan Minoritas (MBE), kami terus-terusan milarian inklusivitas pikeun sadaya jalma anu hoyong janten bagian tina séktor cybersecurity ku nyayogikeun sertifikasi ti CompTIA sareng ogé gawé bareng sareng perusahaan pendidikan sareng alat diajar régional pikeun ngeusian kolam renang individu. ti neighborhoods underserved datang ka spesialis cybersecurity.

Kami ngarepkeun kolaborasi sareng bisnis anjeun atanapi perusahaan anjeun pikeun nawiskeun kasalametan cyber profésional pikeun perusahaan anjeun ogé ngajagi prosedur anjeun ogé Fasilitas ti anu hoyong ngabahayakeun urang.

Di dieu aya sababaraha masalah anu anjeun kedah naroskeun ka administrasi luhur anjeun ngeunaan kaamanan inpormasi, evaluasi ancaman, tindakan kajadian, solusi IT, sistem komputer, sareng ogé kaamanan sareng kaamanan titik.
Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngaminimalkeun serangan ransomware ti perusahaan anjeun? Dupi anjeun gaduh strategi réaksi kasus di lokasi?
Naon anu pasti bakal kajadian ka perusahaan urang upami urang nyéépkeun dinten salami sabulan? Pasti urang masih gaduh jasa?
Naon anu pasti bakal dilakukeun ku klien kami upami urang ngaluarkeun inpormasina? Pasti aranjeunna bakal ngagugat urang? Pasti bakal aranjeunna tetep janten klien kami?
Ieu sababna urang ngabutuhkeun pikeun mastikeun para konsumen nampi pamahaman anu jelas yén aranjeunna kedah nempatkeun metode ngawaskeun bahaya kaamanan cyber anu tahan dina posisi sateuacan anjeun janten target ransomware atanapi jinis serangan cyber.

Urang kedah siap pikeun merangan cyberpunks kalayan prosedur anu ditetepkeun sateuacan aya musibah. Executing prosedur jeung equine ayeuna ditinggalkeun lumbung ngan bakal nyieun jasa gagal atawa ménta nyokot tindakan hukum ngalawan. Equilibriums ieu ogé cék merlukeun janten dina posisi kiwari.

, upami sistem anjeun henteu aya dina lokasi anu saé, éta tiasa nyiptakeun jalma anu ngagunakeun ransomware pikeun nyerang sistem anjeun sareng ogé nahan anjeun pikeun artos tebusan. Inpormasi anjeun mangrupikeun jasa anjeun ogé penting pisan yén anjeun ngalakukeun unggal hal leutik dina kakawasaan anjeun anu anjeun ngajantenkeun unggal jalma di perusahaan anjeun ngartos kumaha pentingna ku ngajagi éta. Tingali kana éta anjeun gaduh komparteménisasi anu pas dina posisi pikeun ngalindungan sipat anjeun sareng ogé inpormasi klien tina anu hoyong urang cilaka.

Jaga perusahaan anjeun sareng kami. Ngidinan kami ngaleupaskeun rencana réaksi acara anu saé, sistem prosedur réduksi ransomware anu awét pasti bakal ngajaga sistem anjeun tina serangan anu ngabahayakeun.

Ulah héd perang saméméh éta dimimitian, anjeun moal bisa nyandak bahaya pikeun anggota staf Anjeun kitu oge sareng sistem janten target basajan pikeun cyberpunks. Rincian anjeun diperyogikeun pikeun cyberpunks sami-sami sabab éta penting pisan pikeun anjeun.

Upami anjeun teu gaduh aksi acara ayeuna anjeun parantos perang janten ngumpulkeun inpormasi ti sudut pandang profésional cyber-kaamanan ogé sudut pandang pikeun mastikeun yén jaringan anjeun saé janten saatos éta urang ngajalankeun evaluasi kami tiasa saatos éta ngabantosan anjeun anu pangsaéna. pilihan.

Upami aya masalah anu anjeun gaduh tindakan anu pas pikeun ngajagi sistem anjeun sareng ogé ngadidik anggota staf anjeun, urang tiasa ngaluarkeun prosedur mitigasi anu saé di daérah pikeun mastikeun éta.

Ujang kana Ops Konsultasi Kaamanan Cyber. Kami mangrupikeun perusahaan solusi cybersecurity anu aya di Jaket Anyar Kidul atanapi lokasi Philly City. Kami ngahususkeun kana solusi cybersecurity salaku supplier solusi pikeun unggal hal anu sakedik perusahaan pasti bakal ngabutuhkeun pikeun ngamankeun perusahaan tina serangan cyber. Kami nyayogikeun solusi evaluasi cybersecurity, Panyadia Bantuan IT, Screening Infiltrasi Nirkabel, Aksés Gain Nirkabel Pikeun Audit Faktor, Analisis Aplikasi Internét, Panyadia Panjagaan Siber 24 × 7, Evaluasi Konformitas HIPAA,
Kami ogé mangrupikeun panyadia jasa solusi dimana kami ngajual deui barang IT ogé pilihan ti seueur supplier.