Panawaran Jasa Inti Kami

Jasa Urang Nyadiakeun Pikeun Usaha
*Teu aya parobahan anu bakal dilakukeun ka jaringan klien salami penilaian kami*
*Kami bakal damel sareng tim IT anjeun*

Ops Konsultan Kaamanan Cyber nyadiakeun Penilaian Kaamanan IT (uji penetrasi) pikeun ngabantosan pamilik usaha ngajagaan aset sareng aplikasina tina peretas sareng spammers ku cara ngungkabkeun kalemahan anu tiasa dianggo para peretas pikeun maok data anu berharga. Ops Konsultan Kaamanan Cyber bakal ngabantosan ngajaga perusahaan digital anjeun tina serangan cyber sareng paripolah jahat internal kalayan ngawaskeun tungtung-ka-tungtung, naséhat sareng jasa pertahanan.

Beuki anjeun terang ngeunaan kerentanan sareng kadali kaamanan anjeun, langkung anjeun tiasa nguatkeun organisasi anjeun ku prosedur anu efektif pikeun pamaréntahan, résiko, sareng patuh. Kalayan tumuwuhna serangan cyber sareng pelanggaran data anu ngarugikeun usaha sareng sektor publik jutaan unggal taun, kaamanan siber ayeuna luhur dina agenda strategis.

Layanan Tanggapan Kajadian

Ngabéréskeun insiden kaamanan gancang, éfisién sareng dina skala. Usaha anjeun mangrupikeun prioritas utama anjeun. Di pangalusna, serangan téh selingan a. Dina parahna, aranjeunna tiasa ngalumpuhkeun operasi anjeun. Kami tiasa ngabantosan pikeun nalungtik gancang sareng ngalereskeun serangan sacara saksama, ku kituna anjeun tiasa uih deui kana hal anu paling penting: bisnis anjeun. Konsultan kami ngagabungkeun kaahlianna sareng intelijen ancaman anu ngarah di industri sareng téknologi jaringan sareng titik akhir pikeun ngabantosan anjeun dina rupa-rupa kagiatan - tina réspon téknis ka manajemén krisis. Naha anjeun gaduh 100 atanapi 1,000 titik tungtung, konsultan kami tiasa dianggo dina sababaraha jam, nganalisa jaringan anjeun pikeun kagiatan jahat.

Tés penetrasi
Diajar persis kumaha rentan aset anjeun anu paling kritis kana serangan cyber. Organisasi ngalakukeun sagala cara pikeun ngajagaan aset cyber kritisna, tapi aranjeunna henteu salawasna nguji pertahananna sacara sistematis. Uji Penetrasi ti Cyber ​​Security Consulting Ops ngabantosan anjeun nguatkeun kaamanan anjeun pikeun aset-aset éta ku nunjukkeun kerentanan sareng salah konfigurasi dina sistem kaamanan anjeun.

Penilaian Program Kaamanan

Ningkatkeun sikep kaamanan anjeun ku ngevaluasi program kaamanan inpormasi anjeun. Penilaian Program Kaamanan ngagunakeun kaahlian koléktif urang pikeun nganteurkeun saran anu cocog sareng tiasa dilaksanakeun pikeun ningkatkeun postur kaamanan anjeun, ngirangan résiko, sareng ngirangan dampak tina insiden kaamanan.

Hasilna bakal janten laporan sareng hasil tina analisa sareng klien sareng tindakan rémédial anu bakal gumantung kana hasil sareng naon tindakan anu kedah dilakukeun. Naha anjeun milarian naséhat, tés, atanapi jasa auditing, éta tugas urang salaku spesialis résiko inpormasi, kaamanan, sareng patuh pikeun ngajaga konsumén urang dijagi dina lingkungan résiko dinamis ayeuna. Tim elit kami, pangalaman, sareng pendekatan anu kabuktian ngajaga anjeun ditangtayungan ku naséhat anu dibuktikeun ka hareup anu dikirimkeun dina basa Inggris biasa.

Ku pamikiran luar kotak, sarta tetep up to date jeung sagala kamajuan panganyarna, kami mastikeun kami tetep anjeun hiji hambalan payun ti ancaman cyber tur kerentanan. Kami nawiskeun ngawaskeun mingguan sareng bulanan alat titik tungtung upami éntitas nganggo vendor panyalindungan titik tungtung kami.

Kami bakal kolaborasi sareng tim IT anu tos aya sareng ngabagi hasil tina penilaian kami.

Penilaian Kerentanan

Sadayana konsumén kudu mendakan perusahaan anu tiasa masihan aranjeunna penilaian bisnis sareng jaringan asal. Aya Cyberwar serius ngamuk pikeun aset anjeun sareng urang kedah ngalakukeun sagala anu urang tiasa sareng langkung ti anu urang tiasa pikeun ngajagaan éta. Janten sababaraha kali urang ngadangu ngeunaan maling identitas sareng sabagian ageung, urang nganggap éta henteu tiasa kajantenan nalika urang aya di bumi atanapi jaringan bisnis leutik. Ieu mangrupikeun hal anu paling jauh tina bebeneran. Aya jutaan router anu rentan sareng alat anu sanés anu tiasa dimanfaatkeun ku maling. Seuseueurna konsumen henteu sadar kana ieu. Asumsina nyaéta, nalika aranjeunna mésér aplikasi router atanapi firewall éta aman sareng teu aya anu kedah dilakukeun. Ieu leres pisan hal furthest tina bebeneran. Sadaya alat WAJIB ditingkatkeun pas aya firmware atanapi parangkat lunak anu langkung énggal. Kamungkinan sékrési firmware énggal nyaéta pikeun nambal eksploitasi.


Deteksi Intrusion

Kumaha anjeun terang upami hacker aya dina jaringan bumi atanapi bisnis anjeun?

Kaseueuran organisasi mendakan jalan dugi ka telat aranjeunna parantos dikompromi. Kalolobaan waktu hiji parusahaan hacked informed ngeunaan breach na ku parusahaan pihak 3rd. Sababaraha di antarana bisa jadi pernah jadi dibere beja tur ngan manggihan sanggeus batur di kulawarga maranéhanana atawa bisnis boga identitas maranéhanana dipaling. Pikiran anu umum nyaéta hacker bakal asup. Janten kumaha anjeun terang atanapi terang nalika aranjeunna asup?


Protection Point tungtung

Naon Perlindungan Titik Akhir? Perlindungan EndPoint mangrupikeun istilah téknis anu ngarujuk kana téknologi klien anu kami dianggo pikeun ngajagi laptop, desktop, smartphone, tablet, sareng alat atanapi alat pinter sanés anu kalebet dina istilah Internet of Everything (IoT). Alat ieu nganggo firmware atanapi tiasa diropéa pikeun ngalereskeun kerentanan. EPP mangrupikeun téknologi anu dipasang dina alat anu disebatkeun di luhur pikeun ngajagi aranjeunna tina peretas atanapi anu gaduh niat ngabahayakeun urang. Aya seueur téknologi sapertos panyalindungan virus sareng malware anu tiasa dianggap salaku EPP. Sacara tradisional jalma jeung organisasi salah méakkeun teuing usaha dina ngajaga perimeter nu dina hal ieu bisa jadi panyalindungan firewall, tapi jumlah leutik pisan sumberdaya on Protection Point End. Loba teuing méakkeun sumberdaya on perimeter nu mangrupakeun balik goréng dina investasi Anjeun.