kira-kira

Urang mimitian Ops Konsultan Kaamanan Cyber sabab kami gaduh gairah pikeun ngabantosan batur ngamankeun aset sareng datana ngalawan penjahat cyber anu ngamangsa korban kalayan sagala jinis taktik. Kaseueuran korban moal terang yén aranjeunna dilanggar sahenteuna 197 dinten. Sababaraha moal pernah manggihan pisan. Ku kituna kami di dieu pikeun mantuan konsumén urang nyegah breaches data ku ngalakonan hal anu bakal nyieun leuwih hese pikeun aktor goréng meunang aksés ka sistem maranéhanana.

Kami Ngabantosan Organisasi Anjeun Ngidentipikasi, Ngajagi, Ngadeteksi, Ngabales sareng Pulihkeun Tina Serangan Siber.

Ops Konsultan Kaamanan Siber nawiskeun pelatihan kaamanan siber interaktif online pikeun perusahaan. Kami henteu ngan ukur ngirim email phishing sapertos perusahaan cybersecurity sanés ka karyawanna. Kami mimiti nunjukkeun ka karyawan taktik anu dianggo ku peretas sareng kumaha aranjeunna tiasa ngaidentipikasi jinis serangan ieu sateuacan aranjeunna muka gagantel atanapi klik tautan dina email.

Kami mangrupikeun firma konsultan cybersecurity manajemén résiko anu fokus kana ngabantosan organisasi nyegah leungitna data sareng sistem lock-up sateuacan pelanggaran cyber. Kami nyayogikeun pelatihan rékayasa sosial tenaga kerja jauh pikeun karyawan, sareng PenTest cybersecurity sareng penilaian internal. Kami ogé nyayogikeun forensik digital pikeun cageur data saatos ngalanggar cybersecurity.