Top Cyber ​​Kaamanan Vulnerabilities

Ops Konsultan Kaamanan Cyber ​​nyayogikeun jasa konsultasi di daérah ieu.
Manajemén Ancaman Ngahiji, Solusi Kaamanan Perusahaan, Deteksi & Pencegahan Ancaman, Perlindungan Ancaman Siber, Perlindungan Ancaman sareng Kaamanan Jaringan. Kami damel sareng usaha leutik sareng ageung sareng pamilik padumukan. Urang sapinuhna ngartos ngeunaan bentang ancaman anu ngembang unggal dinten. Anti virus biasa henteu cekap deui. Perlindungan jaringan sareng anti malware kedah dilaksanakeun babarengan ogé pendidikan palanggan. Ieu kumaha perusahaan urang bakal tiasa ngadidik sadaya klien kami ngeunaan panyalindungan cyber. Aya rupa-rupa ancaman anu urang hoyong para nasabah sadar. Éta mangrupikeun alat anu nyambung anu aya dina alat IoT (Internet of Things). Smart TV sareng alat bumi pinter anu sanés.

Masalahna henteu deui upami atanapi iraha anjeun bakal dilanggar, tapi sabaraha sering sareng sabaraha parah pelanggaran éta. Tapi anu langkung penting nyaéta naha anjeun bakal siap cekap pikeun:
” Deteksi serangan
” Gancang ngakuan palanggaran
” Éféktif ngalereskeun serangan
” Akurat meunteun karusakan
Tilu Pendekatan kana Kesiapan Kaamanan
Proaktif. Perusahaan proaktif ngagaduhan pendekatan anu luhur-rata pikeun kesiapan kaamanan, sanaos henteu saluhur progresif. Perusahaan proaktif sadar kabutuhan kaamanan IT sareng parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah dasar pikeun ngahindarkeun pelanggaran, sanaos horéam ngagunakeun téknologi sapertos tokenisasi pikeun ngaminimalkeun nilai data anu hacker tiasa kompromi. Eksekutif tingkat C nengetan kaamanan sareng sadar yén aranjeunna résiko dilanggar. Proaktif condong ngalakukeun ulasan bulanan ngeunaan posisi kaamananna sareng rutin ngalaksanakeun penilaian résiko. Motivasi utami pikeun ngagunakeun jalma sanés nyaéta pikeun nambihan rubakpita tim kaamanan internalna.
Réaktif. Perusahaan réaktif ngagaduhan tingkat kesiapan kaamanan di handap rata-rata. Eksekutif tingkat C mayar tinimbangan sedeng pikeun kaamanan bari delegasi kaahlian kaamanan sarta manajemén poé-ka poé ka IT. Pausahaan réaktif sadar aranjeunna dina resiko breach sarta sadar loba breaches. Aranjeunna ngaréaksikeun pelanggaran dumasar kana kasus-ka-kasus. Aranjeunna ngalaksanakeun ulasan saparapat tina posisi kaamanan sorangan sareng penilaian résiko pihak katilu. Aranjeunna milarian pihak katilu pikeun nambihan kaahlian internalna.
Pasip. Firma pasip mangrupikeun kaamanan pangsaeutikna. Di perusahaan pasip, eksekutif tingkat-C nyandak jurus pikeun kaamanan kalayan sagala pangaweruh sareng tanggung jawab anu aya dina IT. Aranjeunna langkung resep yén masalah kaamanan IT tiasa waé dileungitkeun, condong teu sadar kana kalolobaan pelanggaran sareng réaktif saatos pelanggaran anu aranjeunna deteksi. Ulasan ngeunaan postur kaamanan sareng penilaian résiko pihak katilu perusahaan pasip jarang, lumangsung dua kali sataun atanapi kirang sering. Sareng aranjeunna langkung jarang milarian pitulung ka perusahaan sanés.
Kurangna kaamanan dasar ningkatkeun résiko:
Nalika IoT nyebarkeun kamekaran dina jumlah sareng wengkuan, hiji perhatian naék kana agenda kaamanan cyber jalma-jalma: Ngan 10% réspondén kana survey yakin pinuh yén aranjeunna
produk disambungkeun aman, sarta ngan 12% anu kacida yakin kana kaamanan maranéhanana
alat disambungkeun mitra bisnis '. Dibikeun latar tukang éta, éta henteu heran deui
ti dua per tilu (68%) tina réspondén nyebutkeun pausahaan maranéhanana rencanana pikeun investasi di kaamanan IoT di
2018. Satengah tina organisasi maranéhanana anu earmarking sabudeureun hiji-saparapat tina budgets kaamanan maranéhanana
nuju IoT.
Di sakuliah dunya, pamaréntah kota, féderal jeung nagara bagian, kitu ogé organisasi publik-sektor séjén, nuju jalan dina bringing Internet of Everything mun hirup. Numutkeun salah sahiji perusahaan anu mingpin tanggung jawab, aya seueur conto kumaha Internet of Everything ningkatkeun kahirupan warga di mana waé. Mampuh kéngingkeun inpormasi gancang anu dina sababaraha kasus tiasa janten kritis pikeun nyalametkeun kahirupan leres-leres penting. Ieu mangrupikeun bagian anu pikaresepeun tina IoE.
Tapi kalayan unggal hal anu saé, aya prihatin. Internét ayeuna parantos masihan aksés ka sadaya jinis jalma anu gaduh niat positip sareng négatip. Urang ayeuna gaduh sagala jinis peretas, jalma nyebarkeun propaganda dumasar kana kapercayaan sareng hal-hal sanés anu kuring henteu wani nyebatkeun.
Janten sanaos internét sareng parantos janten penemuan anu saé sareng ayeuna siap-siap pikeun ngalipetkeun alat anu disambungkeun di bumi urang. Bakal mawa campuran goréng jeung alus. Mobil, bumi sareng sadaya alat anu disambungkeun WAJIB dijagi sapertos anu kantos. Usaha kedah dididik ngeunaan sagala karugian pikeun ngosongkeun aksés ka bumi sareng alat urang tanpa larangan. Janten upami kaamanan aya dina luhureun pikiran urang nalika urang ngahijikeun IoE, urang tiasa ngantepkeun diri kabuka pikeun sagala jinis serangan di sakumna dunya.
Numutkeun Symantec:
"Nalika Internet of Things (IoT) mimiti ngarobih sadayana industri, ancaman gancang mekar pikeun nargétkeun bentang anyar anu beunghar sareng rentan ieu. Kalayan unggal industri nampilkeun komputasi sareng konektipitas kana rupa-rupa alat, sapertos mobil, mesin jet, robot pabrik, alat médis, sareng kontrol logika programmable industri (PLC), akibat tina masalah kaamanan beuki parah. Konsékuansi ayeuna kalebet cilaka fisik pikeun jalma, waktos downtime anu berkepanjangan, sareng karusakan anu teu tiasa dilereskeun pikeun alat-alat modal sapertos pipa, tungku ledakan, sareng fasilitas pembangkit listrik, utamina dina IoT industri. Sistem IoT sering pisan rumit, meryogikeun solusi kaamanan tungtung-ka-tungtung anu ngalangkungan awan sareng lapisan konektipitas, ogé alat IoT anu dibatesan sumber daya sering henteu cukup kuat pikeun ngadukung solusi kaamanan tradisional".
Ieu mangrupikeun tulisan sanés ti Dave Lewis ti Forbes sakitar kaamanan sareng IoE:
"Salah sahiji istilah anu aya anu beuki katingalina nyaéta" Internet of Things "atanapi IoT. Kuring bakal ngaku yén kuring parantos berjuang pisan ngalawan bahkan ngucapkeun istilah éta kusabab sieun aya panampakan anu jahat upami kuring nyarios tilu kali. Hanjakal, geus datang ka titik dimana kuring nyaho kuring kudu mairan. Kuring sadar yén, nalika baraya naroskeun ka kuring kumaha terang upami kulkasna online atanapi henteu, éta parantos telat.
Naon ari Internet of Things? Ieu nujul kana interkonéksi antara sagala tata krama alat kalawan panganteur addressable nu bisa komunikasi online. Seueur alat ayeuna gaduh sistem operasi anu dipasang anu ngenalkeun kabeungharan kasempetan anyar pikeun pangguna akhir sareng ogé sumur anu henteu gaduh kapentingan anu pangsaéna. Naha éta téh thermostat Anjeun komunikasi sareng Google GOOGL -1.72%, Apple AAPL -2.86% Watch nyokot data kaséhatan Anjeun, otomatis narima apdet firmware Anjeun atawa kulkas Anjeun ngirim Anjeun téks pikeun ngingetkeun Anjeun pikeun nyokot hiji karton susu, eta geus anjog. Terminologi munggaran digedékeun dina 2009 dina Jurnal RFID. Artikel "The 'Internet of Things' Thing" ku Kevin Ashton dibéré tip hat salaku titik di mana ieu sadayana dimimitian.
Ti RFID Journal:
Upami urang ngagaduhan komputer anu terang sadayana anu kedah terang ngeunaan hal-ngagunakeun data anu aranjeunna kumpulkeun tanpa bantosan ti kami-urang bakal tiasa ngalacak sareng ngitung sadayana, sareng ngirangan pisan runtah, rugi sareng biaya. Urang bakal terang iraha hal-hal kedah diganti, ngalereskeun atanapi ngelingan, sareng naha éta seger atanapi langkung saé.
Urang kudu empower komputer kalawan cara sorangan ngumpul informasi, ngarah bisa ningali, ngadangu tur bau dunya keur dirina, dina sakabéh kamulyaan acak na. RFID sareng téknologi sénsor ngamungkinkeun komputer pikeun niténan, ngaidentipikasi sareng ngartos dunya-tanpa konstrain data anu diasupkeun manusa.
Ambisi anu luhur. Tangtu ngalawak nu lurks dina spasi poék pikiran kuring retakan wijaksana ngeunaan Skynet jeung robot jahat ti hareup ngagulung dina karuksakan urang. Anu ngaganggu nyaéta kamungkinan yén kaamanan henteu dipertimbangkeun sareng palaksanaan carious ieu. Sadaya data éta dipanén sacara otomatis tapi, saha anu gaduh aksés kana data? Jenis informasi naon sabenerna keur dikumpulkeun? Naha mesin kopi kuring dipencet ku pamaréntah asing? Yakin, kuring keur ngan saeutik facetious. Teu jauh teuing pikeun mikir yén masalah tiasa aya dina jangjang nalika anjeun gaduh alat anu tiasa ngawas kontrol lingkungan, infrastruktur kritis sapertos grid pinter, alat médis sareng sistem transportasi.
Usaha resep kana ideu Internet of Things. Éta muka pasar énggal bari nyayogikeun inpormasi langkung seueur ngeunaan kabiasaan mésér palanggan. Kuring di sisi séjén diuk deui dina korsi kuring jeung kasampak di sisi darker of IoT. Sacara umum, kumaha anjeun badé ngatur nami pangguna/sandi kanggo jumlah alat sareng alat anu anjeun kantos ningkat? Kumaha upami privasi inpormasi anjeun? Candak sabagé conto rupa-rupa digicams disambungkeun Internet kalayan kadali kaamanan gampang dielehkeun atawa monitor orok. Ieu kabeh masalah anu bakal perlu diurus sooner tinimbang engké.
Disarankeun ku Forbes
Usum panas ieu dilahirkeun Konsorsium Open Interconnect. Ieu mangrupikeun organisasi anu dimaksudkeun pikeun nyiptakeun kerangka pikeun Internet of Things. Tina siaran pers 7 Juli maranéhna:
Pamingpin ti sajumlah ageung bagéan nangtung industri - tina solusi bumi sareng kantor pinter pikeun otomotif sareng seueur deui - bakal ilubiung dina program éta. Ieu bakal ngabantu mastikeun yén spésifikasi OIC sarta palaksanaan open source bakal mantuan pausahaan mendesain produk nu intelligently, reliably tur aman ngatur tur tukeur informasi dina kaayaan ngarobah, kakuatan jeung rubakpita, komo tanpa aksés Internét.
Éta saé ningali yén aya grup anu muncul sareng misi nagara pikeun nambihan kerangka pikeun "ngatur aman" inpormasi anu dikirimkeun sareng istirahat. Aya patarosan anu kuring gaduh nyaéta, naha urang telat? Kuring keur dipake dina deployments grid pinter tujuh taun ka tukang jeung grup ieu diumumkeun dina 2014. Abdi miharep yén kaamanan bakal dilaksanakeun sacara serius tapi, abdi kedah ngaku yen kuring fret sakumaha Jigana éta kuda geus bolted ti lumbung.
Naon implikasi ka individu? Bayangkeun Apple Watch anu anyar diumumkeun salaku conto. Ieu mangrupikeun alat anu bakal terang 1) saha anjeun 2) dimana anjeun ngalangkungan GPS 3) Naon anu anjeun lakukeun ku accelerometer sareng giroskop 4) kaséhatan anjeun sareng 5) bahkan tiasa ngawas suasana anjeun. Sanaos kuring yakin aranjeunna parantos nyandak waktos pikeun ngamankeun alat-alat ieu, akibatna tiasa signifikan upami aya kagagalan. Kuring sakali ngagaduhan telepon puteran sareng ningali yén jam tangan Dick Tracy-esque anu tiasa ngawas kaséhatan kuring sareng janten telepon anu luar biasa pikeun kuring. Kuring sok resep kana téknologi anyar. Internet of Things mawa kauntungan anu ageung tapi, urang kedah mastikeun kalebet kaamanan sareng privasi di awalna.
Kami henteu kedah ngorbankeun kaamanan sareng privasi dina altar genah".
Dina pendapat sareng peringatan kuring, kaamanan kedah janten payun sareng tengah kalayan naon waé anu urang lakukeun online.
Urang ngadéngé dina taun kaliwat loba breaches kana loba pausahaan AS jeung agénsi pamaréntah. Ampir sakabéh breaches kajantenan ka pausahaan jeung organisasi jeung kaamanan 100 kali leuwih hade tinimbang naon anjeun bakal manggihan di imah nu bisa atawa teu ditangtayungan ku router nirkabel atawa CMTS nu bisa atawa teu ditangtayungan sandi.
Konsumén WAJIB dijagi sateuacan perusahaan-perusahaan ageung ngajual produk anu aranjeunna henteu terang sareng ngalaan aranjeunna kana resiko anu tiasa maok tabungan hirupna.
Pausahaan Kaamanan Siber Anyar dibuka sakumaha per Forbes:
-Sajuta Bubuka Proyék Cybersecurity Dina 2016
Aya ledakan dina widang kaamanan cyber. Numutkeun pamaréntah nasional, aya leuwih ti hiji juta pakasaban sadia kalawan saeutik pisan jalma pikeun ngeusian kalungguhan ieu.
Ti Forbes:
"Upami anjeun mikirkeun parobahan karir dina taun 2016, maka anjeun panginten hoyong ningali pasar cybersecurity ngembang anu diperkirakeun tumbuh tina $ 75 milyar dina 2015 janten $ 170 milyar ku 2020.
Kaahlian maén ucing sareng beurit tiasa nunjukkeun yén anjeun gaduh kamampuan pikeun kaamanan siber. Éta mangrupikeun lapangan dimana jalma-jalma anu saé - profésional cybersecurity - diadu ngalawan jalma jahat - penjahat cyber alias hacker. Anggap anjeun hoyong janten lalaki anu saé - karir tiasa hartosna gaji genep angka, kaamanan padamelan, sareng poténsi mobilitas ka luhur.
Langkung ti 209,000 padamelan cybersecurity di AS teu dieusian, sareng postingan naék 74% salami lima taun katukang, dumasar kana analisa angka 2015 ti Biro Statistik Buruh ku Peninsula Press, proyék Program Jurnalisme Universitas Stanford.
A laporan ti Cisco nempatkeun inohong global dina hiji juta bukaan pakasaban cybersecurity. Paménta diperkirakeun naek ka 6 juta sacara global dina taun 2019, kalayan perkiraan kakurangan 1.5 juta, saur Michael Brown, CEO di Symantec, anu ngajual parangkat lunak kaamanan panggedéna di dunya.
Upami anjeun parantos aya dina widang téknologi, teras nyebrang ka kaamanan tiasa hartosna nabrak gaji. Pagawe cybersecurity tiasa maréntahkeun premium gaji rata-rata ampir $ 6,500 per taun, atanapi 9% langkung seueur tibatan pagawé IT anu sanés, dumasar kana laporan Job Market Intelligence: Cybersecurity Jobs 2015 anu diterbitkeun ku Burning Glass Technologies.
Pikeun newbies kana widang tech anu contemplating karir di cybersecurity, aranjeunna mindeng bakal ngamimitian kaluar salaku analis kaamanan informasi. US News and World Report rengking karir dina analisis kaamanan informasi kadalapan dina daptar na tina 100 jobs pangalusna pikeun 2015. Aranjeunna nyatakeun profési tumuwuh dina laju 36.5% ngaliwatan 2022. Loba analis kaamanan informasi earn gelar sarjana muda dina elmu komputer. , programming atawa rékayasa.
Gaji median pang anyarna pikeun analis kaamanan inpormasi nyaéta $88,890 per taun, numutkeun Biro Statistik Buruh, anu nyatakeun yén pendidikan tingkat éntri khas nyaéta gelar Sarjana. 10% panghandapna earned kirang ti $50,300, sarta pangluhurna 10% earned leuwih ti $140,460″.
Dasarna nyaéta pelanggaran kaamanan cyber sareng maling identitas naékna kusabab alat anu disambungkeun. Urang anu dididik ngeunaan cybercrime kedah nyéépkeun waktos nganggo perusahaan, firma sareng sadaya sumber daya anu aya pikeun ngajar batur ngeunaan bahaya penjahat cyber.
Kami di Cyber ​​​​Security Consulting Ops bakal ngalakukeun sagala rupa anu kami tiasa pikeun ngabantosan individu ngajagaan penilaianna tina malware, phishing atanapi ancaman insinyur sosial anu tiasa timbul pikeun maok datana sareng ngajantenkeun aranjeunna korban cybercrime.

Patarosanna henteu deui upami atanapi iraha anjeun bakal dilanggar, tapi kanyataanna sabaraha sering sareng sabaraha parah pelanggaran éta. Tapi anu langkung penting nyaéta naha anjeun bakal siap cekap pikeun:
” Deteksi serangan
” Gancang ngakuan palanggaran
” Éféktif ngalereskeun serangan
” Akurat meunteun karusakan
Tilu Tingkat Kesiapan Kaamanan
Proaktif. Perusahaan proaktif ngagaduhan metode kesiapan kaamanan di luhur rata-rata, sanaos henteu saluhur progresif. Perusahaan proaktif sadar pentingna kaamanan IT sareng parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah dasar pikeun ngahindarkeun pelanggaran, sanaos horéam ngagunakeun téknologi sapertos tokenisasi pikeun ngaminimalkeun nilai data anu hacker tiasa badami. Eksekutif tingkat C nengetan kaamanan sareng sadar yén aranjeunna rentan dilanggar. Proaktif condong ngalakukeun ulasan bulanan ngeunaan posisi kaamananna sareng rutin ngalaksanakeun penilaian résiko. Motivasi utami pikeun ngagunakeun pendirian nyaéta pikeun nambihan rubakpita tim kaamanan internalna.
Réaktif. Perusahaan réaktif gaduh strategi di handap rata-rata pikeun kesiapan kaamanan. Eksekutif tingkat C mayar kasadaran sedeng pikeun kaamanan bari delegasi kaahlian kaamanan sareng manajemén dinten-dinten ka IT. Pausahaan réaktif sadar aranjeunna dina resiko breach sarta sadar loba breaches. Aranjeunna ngabales pelanggaran dumasar kana kasus-kasus. Aranjeunna ngalaksanakeun ulasan saparapat tina posisi kaamanan sorangan sareng penilaian résiko pihak katilu. Aranjeunna milarian pihak katilu pikeun nambihan kaahlian internalna.
Pasip. Firma pasip mangrupikeun kaamanan pangsaeutikna. Di perusahaan pasip, eksekutif tingkat-C nyandak jurus pikeun kaamanan kalayan sagala pangaweruh sareng tanggung jawab anu aya dina IT. Aranjeunna langkung resep yén masalah kaamanan IT tiasa waé dileungitkeun, condong teu hilap kana kalolobaan pelanggaran sareng réaktif pikeun ngaréspon pelanggaran anu aranjeunna deteksi. Ulasan ngeunaan sikep kaamanan sareng penilaian résiko pihak katilu pikeun perusahaan pasip jarang, lumangsung dua kali sataun atanapi kirang sering. Sareng aranjeunna langkung jarang milarian pitulung ka perusahaan sanés.
Kurangna kaamanan dasar ningkatkeun résiko:
Nalika panyebaran IoT naék dina jumlah sareng ruang lingkup, hiji perhatian naék kana agenda kaamanan cyber jalma-jalma: Ngan 10% réspondén kana survey anu pasti yakin yén aranjeunna
alat disambungkeun aman, sarta ngan 12% yakin pisan ngeunaan kaamanan maranéhanana
alat disambungkeun mitra bisnis '. Dibikeun latar tukang éta, éta henteu heran deui
ti dua per tilu (68%) tina réspondén nyebutkeun pausahaan maranéhanana rencanana pikeun investasi di kaamanan IoT di
2018. Satengah tina organisasi éta nyéépkeun sahenteuna saparapat tina anggaran kaamananna.
nuju IoT.
Di sakumna dunya, pamaréntah kota, nagara bagian sareng féderal, ogé organisasi sektor publik anu sanés, nuju jalan dina ngahirupkeun Internét tina Sagala. Numutkeun salah sahiji perusahaan anu mingpin tanggung jawab, aya seueur conto kumaha Internet of Everything ningkatkeun kahirupan warga di mana waé. Ngabogaan kakuatan pikeun meunangkeun inpormasi gancang anu dina sababaraha kasus tiasa janten kritis pikeun nyalametkeun nyawa leres-leres penting. Ieu mangrupikeun aspék anu pikaresepeun tina IoE.
Tapi kalayan unggal mangpaatna, aya masalah. Wéb ayeuna parantos masihan aksés ka sadaya jinis jalma anu gaduh niat négatip sareng positip. Urang ayeuna gaduh sagala jinis peretas, jalma nyebarkeun propaganda dumasar kana kapercayaan sareng hal-hal sanés anu kuring henteu wani nyebatkeun.
Janten sanaos internét sareng parantos janten penemuan anu saé sareng ayeuna siap-siap pikeun ngalipetkeun alat anu disambungkeun di bumi urang. Bakal mawa campuran goréng jeung alus. Mobil, bumi sareng sadaya alat anu nyambung WAJIB dijagi sapertos anu kantos. Konsumén kedah dididik ngeunaan sagala karugian pikeun ngosongkeun aksés ka bumi sareng alat urang tanpa larangan. Janten upami kaamanan aya dina luhureun pikiran urang nalika urang ngahijikeun IoE, urang bakal ngantepkeun diri kabuka pikeun sagala jinis serangan ti sakumna dunya.
Numutkeun Symantec:
"Nalika Internet of Things (IoT) mimiti ngarobih sadayana industri, ancaman gancang mekar pikeun nargétkeun bentang anyar anu beunghar sareng rentan ieu. Kalayan unggal industri nampilkeun komputasi sareng konektipitas kana rupa-rupa alat, sapertos mobil, mesin jet, robot pabrik, alat médis, sareng kontrol logika programmable industri (PLC), akibat tina masalah kaamanan beuki parah. Konsékuansi ayeuna kalebet cilaka fisik pikeun jalma, waktos downtime anu berkepanjangan, sareng karusakan anu teu tiasa dilereskeun kana alat-alat modal sapertos pipa, tungku ledakan, sareng fasilitas pembangkit listrik, khususna dina IoT industri. Sistem IoT sering pisan rumit, meryogikeun solusi kaamanan tungtung-ka-tungtung anu ngalangkungan awan sareng lapisan konektipitas, ogé alat IoT anu dibatesan sumber daya sering henteu cukup kuat pikeun ngadukung solusi kaamanan tradisional".
Ieu mangrupikeun tulisan sanés ti Dave Lewis ti Forbes sakitar kaamanan sareng IoE:
"Salah sahiji istilah anu aya anu beuki katingalina nyaéta" Internet of Things "atanapi IoT. Kuring bakal ngaku yén kuring parantos berjuang pisan ngalawan bahkan ngucapkeun istilah éta kusabab sieun aya panampakan anu jahat upami kuring nyarios tilu kali. Hanjakal, geus datang ka titik dimana kuring nyaho kuring kudu mairan. Kuring sadar yén, nalika baraya naroskeun ka kuring kumaha terang upami kulkasna online atanapi henteu, éta parantos telat.
Naon ari Internet of Things? Ieu nujul kana interkonéksi antara sagala tata krama alat kalawan panganteur addressable nu bisa komunikasi online. Seueur alat ayeuna parantos dipasangkeun sistem operasi anu ngenalkeun seueur kasempetan anyar pikeun pangguna akhir sareng ogé sumur anu teu acan kantos ngadangukeun kapentingan anjeun. Naha éta téh thermostat Anjeun komunikasi sareng Google GOOGL -1.72%, Apple AAPL -2.86% Watch nyokot data kaséhatan Anjeun, wahana Anjeun narima apdet firmware atawa kulkas Anjeun ngirim Anjeun téks pikeun ngingetkeun Anjeun pikeun nyokot hiji karton susu, eta geus anjog. Terminologi munggaran digedékeun dina 2009 dina Jurnal RFID. Artikel "The 'Internet of Things' Thing" ku Kevin Ashton dibéré tip hat salaku titik di mana ieu sadayana dimimitian.
Ti RFID Journal:
Upami urang ngagaduhan komputer anu terang sadayana anu kedah terang ngeunaan hal-ngagunakeun data anu aranjeunna kumpulkeun tanpa bantosan ti kami-urang bakal tiasa ngalacak sareng ngitung sadayana, sareng ngirangan pisan runtah, rugi sareng biaya. Urang bakal terang iraha hal-hal kedah diganti, ngalereskeun atanapi ngelingan, sareng naha éta seger atanapi langkung saé.
Urang kudu empower komputer kalawan cara sorangan ngumpul informasi, ngarah bisa ningali, ngadangu tur bau dunya keur dirina, dina sakabéh kamulyaan acak na. RFID sareng téknologi sensor ngamungkinkeun komputer pikeun niténan, ngaidentipikasi sareng ngartos dunya-tanpa larangan data anu diasupkeun ku manusa.
Ambisi anu luhur. Tangtu ngalawak nu lurks dina spasi poék pikiran kuring retakan wijaksana ngeunaan Skynet jeung robot jahat ti hareup ngagulung dina karuksakan urang. Anu ngaganggu nyaéta kamungkinan yén kaamanan henteu dipertimbangkeun sareng palaksanaan carious ieu. Sadaya data éta dipanén sacara otomatis tapi, saha anu gaduh aksés kana data? Jenis informasi naon sabenerna keur dikumpulkeun? Naha mesin kopi kuring dipencet ku pamaréntah asing? Yakin, kuring keur ngan saeutik facetious. Teu jauh teuing pikeun mikir yén masalah tiasa aya dina jangjang nalika anjeun gaduh alat anu tiasa ngawas kontrol lingkungan, infrastruktur kritis sapertos grid pinter, alat médis sareng sistem transportasi.
Usaha resep kana ideu Internet of Things. Éta muka pasar énggal bari nyayogikeun inpormasi langkung seueur ngeunaan kabiasaan mésér palanggan. Kuring di sisi séjén diuk deui dina korsi kuring jeung kasampak di sisi darker of IoT. Sacara umum, kumaha anjeun badé ngatur nami pangguna/sandi kanggo jumlah alat sareng alat anu nyambung? Kumaha upami privasi inpormasi anjeun? Candak sabagé conto rupa-rupa kaméra pidéo anu nyambung ka Internét kalayan kadali kaamanan anu gampang dielehkeun atanapi monitor orok. Ieu kabeh masalah anu bakal perlu diurus sooner tinimbang engké.
Disarankeun ku Forbes
Usum panas ieu Open Interconnect Consortium dirancang. Ieu mangrupikeun organisasi anu dimaksudkeun pikeun nyiptakeun kerangka pikeun Internet of Things. Tina siaran pers 7 Juli maranéhna:
Pamingpin ti sajumlah ageung bagéan nangtung industri - tina solusi bumi sareng kantor pinter pikeun otomotif sareng seueur deui - bakal ilubiung dina program éta. Ieu bakal ngabantu mastikeun yén spésifikasi OIC sarta palaksanaan open source bakal mantuan pausahaan mendesain produk nu intelligently, reliably tur aman ngatur tur tukeur informasi dina kaayaan ngarobah, kakuatan jeung rubakpita, komo tanpa aksés Internét.
Éta saé ningali yén aya grup anu muncul sareng misi nagara pikeun nambihan kerangka pikeun "ngatur aman" inpormasi anu dikirimkeun sareng istirahat. Aya patarosan anu kuring gaduh nyaéta, naha urang telat? Kuring keur dipake dina deployments grid pinter tujuh taun ka tukang jeung grup ieu diumumkeun dina 2014. Abdi miharep yén kaamanan bakal dilaksanakeun sacara serius tapi, abdi kedah ngaku yen kuring fret sakumaha Jigana éta kuda geus bolted ti lumbung.
Naon implikasi ka individu? Pertimbangkeun Apple Watch anyar anu diumumkeun salaku conto. Ieu mangrupikeun alat anu bakal terang 1) saha anjeun 2) dimana anjeun ngalangkungan GPS 3) Naon anu anjeun lakukeun ku accelerometer sareng giroskop 4) kaséhatan anjeun sareng 5) bahkan tiasa ngawas suasana anjeun. Sanaos kuring yakin aranjeunna parantos nyandak waktos pikeun ngamankeun alat-alat ieu, akibatna tiasa signifikan upami aya kagagalan. Kuring sakali ngagaduhan telepon puteran sareng ningali yén jam tangan Dick Tracy-esque anu tiasa ngawas kaséhatan kuring sareng janten telepon anu luar biasa pikeun kuring. Kuring sok resep kana téknologi anyar. Internet of Things mawa kauntungan anu ageung tapi, urang kedah mastikeun kalebet kaamanan sareng privasi di awal sadayana.
Kami henteu kedah ngorbankeun kaamanan sareng privasi dina altar genah".
Dina pendapat sareng peringatan kuring, kaamanan kedah janten payun sareng pusat kalayan naon waé anu urang lakukeun online.
Urang ngadéngé dina taun kaliwat loba breaches kana loba pausahaan AS jeung departemén pamaréntah. Seueur pelanggaran anu kajantenan ka perusahaan sareng organisasi kalayan kaamanan 100 kali langkung saé tibatan naon anu anjeun mendakan di bumi anu tiasa atanapi henteu ditangtayungan ku router nirkabel atanapi CMTS anu tiasa atanapi henteu ditangtayungan sandi.
Konsumén WAJIB dijagi sateuacan perusahaan-perusahaan ageung ngajual produk anu aranjeunna henteu terang pisan sareng ngalaan aranjeunna kana resiko anu tiasa maok tabungan hirupna.
Pausahaan Kaamanan Siber Anyar dibuka sakumaha per Forbes:
-Sajuta Bubuka Proyék Cybersecurity Dina 2016
Aya ledakan dina widang kaamanan cyber. Numutkeun pamaréntah nasional, aya leuwih ti hiji juta pakasaban sadia kalawan saeutik pisan jalma pikeun ngeusian kalungguhan ieu.
Ti Forbes:
"Upami anjeun mikirkeun parobahan karir dina taun 2016, maka anjeun panginten hoyong ningali pasar cybersecurity ngembang anu diperkirakeun tumbuh tina $ 75 milyar dina 2015 janten $ 170 milyar ku 2020.
Kaahlian maén ucing sareng beurit tiasa nunjukkeun yén anjeun gaduh kamampuan pikeun kaamanan siber. Éta mangrupikeun lapangan dimana jalma-jalma anu saé - profésional cybersecurity - diadu ngalawan jalma jahat - penjahat cyber alias hacker. Anggap anjeun hoyong janten lalaki anu saé - karir tiasa hartosna gaji genep angka, kaamanan padamelan, sareng poténsi mobilitas ka luhur.
Langkung ti 209,000 padamelan cybersecurity di AS teu dieusian, sareng postingan naék 74% salami lima taun katukang, dumasar kana analisa angka 2015 ti Biro Statistik Buruh ku Peninsula Press, proyék Program Jurnalisme Universitas Stanford.
A laporan ti Cisco nempatkeun inohong global dina hiji juta bukaan pakasaban cybersecurity. Paménta diperkirakeun naek ka 6 juta sacara global dina taun 2019, kalayan perkiraan kakurangan 1.5 juta, saur Michael Brown, CEO di Symantec, anu ngajual parangkat lunak kaamanan panggedéna di dunya.
Upami anjeun parantos aya dina widang téknologi, teras nyebrang ka kaamanan tiasa hartosna nabrak gaji. Pagawe cybersecurity tiasa maréntahkeun premium gaji rata-rata ampir $ 6,500 per taun, atanapi 9% langkung seueur tibatan pagawé IT anu sanés, dumasar kana laporan Job Market Intelligence: Cybersecurity Jobs 2015 anu diterbitkeun ku Burning Glass Technologies.
Pikeun newbies kana widang tech anu contemplating karir di cybersecurity, aranjeunna mindeng bakal ngamimitian kaluar salaku analis kaamanan informasi. US News and World Report rengking karir dina analisis kaamanan informasi kadalapan dina daptar na tina 100 jobs pangalusna pikeun 2015. Aranjeunna nyatakeun profési tumuwuh dina laju 36.5% ngaliwatan 2022. Loba analis kaamanan informasi earn gelar sarjana muda dina elmu komputer. , programming atawa rékayasa.
Gaji median pang anyarna pikeun analis kaamanan inpormasi nyaéta $88,890 per taun, numutkeun Biro Statistik Buruh, anu nyatakeun yén pendidikan tingkat éntri khas nyaéta gelar Sarjana. 10% panghandapna earned kirang ti $50,300, sarta pangluhurna 10% earned leuwih ti $140,460″.
Dasarna nyaéta pelanggaran kaamanan cyber sareng maling identitas naékna kusabab alat anu disambungkeun. Urang anu dididik ngeunaan cybercrime kedah nyéépkeun waktos nganggo perusahaan, firma sareng sadaya sumber daya anu aya pikeun ngajar batur ngeunaan bahaya penjahat cyber.
Kami di Cyber ​​​​Security Consulting Ops bakal ngalakukeun sagala anu kami tiasa pikeun ngabantosan individu ngajagaan penilaianna tina malware, phishing atanapi ancaman insinyur sosial anu tiasa timbul pikeun maok datana sareng ngajantenkeun aranjeunna janten target kejahatan cyber.