Anjeun Moal Ngabobol

Pangperangan pangageungna pikeun ahli kaamanan siber panginten sanés hacker. Éta panginten anu gaduh usaha anu ngayakinkeun yén ngagunakeun antivirus henteu cekap pikeun mayungan alat sareng jaringan na deui. Sapuluh taun ka pengker nalika serangan henteu canggih sapertos ayeuna. Antipirus panginten mangrupikeun pilihan anu layak. Kiwari, upami peretas gaduh masalah dina jaringan anjeun. Aranjeunna tiasa spoof sareng phish dugi ka anjeun atanapi batur ti perusahaan anjeun pencét kana tautan jahat. Leres, éta gampang pikeun penjahat cyber ayeuna. Kieu tulisan ti Forbes William H. Saito kontributor nyerat ngeunaan 10 mitos Cybersecurity anu kedah dirusak. Kuring mendakan ieu leres nalika kuring nyarios ka pamilik bisnis.

"Anjeun moal pernah diserang atanapi dilanggar.
Pikiran sapertos kieu - yén éta moal pernah kajadian ka kuring - ampir jaminan yén éta bakal. Éta ogé henteu bijaksana pikeun kapercayaan total kana kakuatan kaamanan hiji sareng utamina alat kaamanan. Henteu aya anu sapertos kaamanan anu sampurna - kuncina di dieu nyaéta ketahanan. Éta kamampuan pikeun pencét sareng tetep jalan, atanapi dina kasus-kasus anu tangtu gagal, janten standar kana kaayaan anu dilindungi. Anjeun kedah arsiték kaamanan ku pola pikir pencegahan-heula, sareng ogé ningali serangan salaku kasempetan pikeun diajar ngeunaan kerentanan sareng tuwuh langkung kuat dumasar kana élmu éta ”.

"Nganggo parangkat lunak antipirus parantos cekap. AV panginten tiasa damel di 1997, tapi 20 taun ka hareup pasti moal. Peretas parantos mendakan sababaraha cara pikeun ngagulingkeun parangkat lunak antipirus sareng nyumputkeun serangan sorangan dina sistem, dina seueur kasus rata-rata genep bulan. Ku ayana ransomware, pigura waktos tina inféksi kana karusakan parantos janten sakedap. Dina dunya ayeuna ancaman anu gancang sareng pengkuh, pola pikir pencegahan pikeun ngaleungitkeun ancaman anu dipikaterang sareng anu teu dipikaterang penting pisan. AV pingsan pisan ".

"Ngajaga diri anjeun cekap saé. Organisasi kedah waspada ka batur di komunitasna sareng kumaha kalakuanna nalika ngeunaan patarosan siber. Sababaraha palanggaran judul utama anu gedé taun-taun ayeuna ngalibetkeun pihak katilu atanapi organisasi bawahan kana entitas anu diretas. Sadayana dina ékosistem anjeun, ti subkontraktor dugi ka subsidiaries, vendor sareng firma akuntansi, tiasa janten vektor ancaman. Kaamanan ngan ukur kuat sakumaha tautan panglemahna, sareng sakapeung éta tautan lemah saluareun opat témbok anjeun ”.

Mangga baca langkung seueur ngeunaan tulisan ieu di dieu :

Ngadidik bédana antara Teknologi Téknologi (IT) sareng Cyber Security mangrupikeun tempat anu hadé pikeun pamilik usaha. Nyaho bédana bakal nyalametkeun aranjeunna nyeri sirah ageung. Kusabab upami mitos ieu henteu rusak, pamilik bisnis Amérika bakal sapertos lauk dina tong ka hacker.

Janten, naon bedana Teknologi Informasi (IT) sareng Cyber Security?

Kaamanan Informasi / Personalia IT:
Pasang alat énggal, nyiptakeun sareng ngajaga kabijakan pangguna, pamulihan sandi, pamutahiran perangkat keras sareng parangkat lunak dina alat sareng ngajaga aturan halaman wéb sareng firewall. Ieu sababaraha tanggung jawab inti pikeun ahli IT. Bisa jadi aya tugas tambahan dumasar kana kabutuhan organisasi.

Personalia Kaamanan Cyber:
Cybersecurity ngartos kumaha peretas tiasa ngarobih, nyegat atanapi nyolong data perusahaan anu dikirimkeun dina jaringan lokal anjeun atanapi dimana waé ngalangkungan internét. Aranjeunna tiasa nyebarkeun parangkat lunak atanapi perangkat keras pikeun ngahalangan atanapi nyegah aksés anu teu sah tina data anu dikirimkeun. Éta ogé katelah salaku "Etika Peretas" atanapi Téstasi Témbasi. Aranjeunna nganggo alat pikeun milarian liang atanapi garapan dina cadangan awan anjeun, alat, firewall atanapi alat lokal dina jaringan internal sareng éksternal anjeun sateuacan peretas ngalakukeun sareng ngalereskeunana.

2 Koméntar

  1. Kuring ngarepkeun neraskeun sareng nimpah paguneman urang. Pendekatan anu anjeun candak nyaéta cemerlang.
    Kami bakal leres-leres nguntungkeun tina jasa sareng produk anjeun.

    Naha engké dinten mungkin pikeun paguneman anu langkung lami?

    TEB

Ninggalkeun Komén

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

*

Situs ieu nganggo Akismet pikeun ngirangan spam. Diajar kumaha data koméntar anjeun diolah .