Konsultasi sareng Kaamanan Cyber

Ops Konsultan Kaamanan Cyber ​​nyayogikeun jasa konsultasi di daérah ieu.
Manajemén Ancaman Ngahiji, Solusi Kaamanan Perusahaan, Deteksi & Pencegahan Ancaman, Perlindungan Ancaman Siber, Perlindungan Ancaman, sareng Kaamanan Jaringan. Kami damel sareng usaha ageung atanapi langkung alit sareng anu gaduh bumi. Urang sapinuhna ngartos ngeunaan bentang ancaman anu ngembang unggal dinten. Anti-virus biasa henteu cekap deui. Perlindungan jaringan sareng anti-malware kedah dilaksanakeun babarengan sareng pendidikan palanggan. Ieu kumaha perusahaan urang bakal tiasa ngadidik sadaya klien kami ngeunaan panyalindungan cyber.

Kami ngahususkeun dina solusi cybersecurity salaku pamawa solusi pikeun sadaya usaha leutik anu peryogi pikeun ngalindungan perusahaan tina serangan cyber. Urang nyadiakeun solusi analisis cybersecurity, Panyadia Pangrojong IT, Tés Penetrasi Nirkabel, Inok Faktor Aksesibilitas Nirkabel, Evaluasi Aplikasi Wéb, Solusi Pelacak Siber 24 × 7, Analisis Patuh HIPAA,
Penilaian Kepatuhan PCI DSS, Jasa Penilaian Konsultasi, Pelatihan Siber Kasadaran Kepegawaian, Pendekatan Pangurangan Pertahanan Ransomware, Evaluasi Eksternal sareng Internal, sareng ogé Uji Penetrasi. Kami ogé nyayogikeun forensik éléktronik pikeun nyageurkeun inpormasi saatos ngalanggar kaamanan maya.
Kami parantos ngitung partnerships anu ngamungkinkeun urang pikeun tetep up-to-date dina bentang ancaman ayeuna. Kami ogé perusahaan anu diurus dimana urang ngajual deui produk IT sareng ogé jasa ti sababaraha padagang. Diwangun ku panawaran kami nyaéta panjagaan 24 × 7, kaamanan titik tungtung, sareng seueur deui.

Konsumén kami dibasajankeun usaha lokal ka daérah kuliah, komunitas, akademi, panyadia klinis, sareng toko mom-and-pop leutik. Kusabab pangaruhna, acara cyber parantos ngalaksanakeun usaha leutik, kami mangrupikeun pendukung anu ageung pikeun aranjeunna.

Salaku perusahaan milik Minority Organization Business (MBE), kami terus-terusan milarian inklusivitas pikeun sadaya individu anu hoyong janten bagian tina industri cybersecurity ku nyayogikeun sertifikasi ti CompTIA sareng gawé bareng sareng organisasi alat pendidikan lokal pikeun ngamuat kolam renang individu ti neighborhoods underserved datang ka jadi ahli cybersecurity.

Kami ngarepkeun kolaborasi sareng bisnis anjeun atanapi organisasi anjeun pikeun nyayogikeun kaamanan cyber anu berpengalaman pikeun perusahaan anjeun sareng ngamankeun operasi sareng Fasilitas anjeun ti anu hoyong ngarusak kami.

Ieu sababaraha patarosan anu anjeun kedah naroskeun ka administrasi luhur anjeun ngeunaan panyalindungan inpormasi, analisa bahaya, tindakan kajadian, jasa IT, sistem komputer, sareng perlindungan titik akhir.
Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngirangan serangan ransomware ti perusahaan anjeun? Naha anjeun ngalatih staf anjeun pikeun mikawanoh serangan phishing? Dupi anjeun gaduh rencana réaksi kasus di tempat? Naon anu pasti bakal kajantenan upami urang leungit aksés kana data sadinten? Naon anu pasti bakal urang laksanakeun upami urang ngaluarkeun aksés kana inpormasi urang salami saminggu?
Naon anu bakal lumangsung pikeun organisasi urang upami urang nyéépkeun dinten salami sabulan? Pasti urang masih gaduh perusahaan?
Naon anu bakal dilakukeun ku konsumén urang upami urang ngaleungitkeun datana? Naha aranjeunna bakal ngagugat urang? Pasti bakal aranjeunna tetep janten klien kami?
Ieu sababna urang meryogikeun konsumen tangtu nampi pamahaman anu jelas yén aranjeunna kedah nempatkeun téknik administrasi ancaman kaamanan cyber anu tahan di tempat sateuacan anjeun janten panyawat ransomware atanapi naon waé serangan cyber.

Urang kedah siap pikeun ngalawan hacker kalayan prosedur anu ditetepkeun sateuacan aya musibah. Nerapkeun prosedur kalawan steed ayeuna ditinggalkeun lumbung ngan bakal nyieun organisasi gagal atawa meunang berkas klaim ngalawan. Kasaimbangan sareng cek ieu diwajibkeun dina posisi ayeuna.

Upami sistem anjeun henteu aya dina lokasi anu saé, éta tiasa nyiptakeun jalma pikeun ngagunakeun ransomware pikeun nyerang sistem anjeun sareng nahan anjeun pikeun tebusan. Data anjeun mangrupikeun bisnis anjeun ogé penting pisan yén anjeun ngalakukeun naon waé anu aya dina kakawasaan anjeun anu ngajantenkeun sadayana di perusahaan anjeun terang kumaha pentingna ku ngamankeunana. Pastikeun anjeun gaduh komparteménisasi idéal dina posisi pikeun ngalindungan harta anjeun sareng inpormasi konsumen tina anu hoyong ngarugikeun urang.

Jaga perusahaan anjeun sareng kami. Hayu urang ngaleupaskeun rencana aksi acara anu saé, sistem prosedur mitigasi ransomware anu awét anu bakal ngajagi sistem anjeun tina serangan jahat.

Entong héd tarung sateuacan dimimitian, anjeun moal tiasa nyandak anceman pikeun karyawan anjeun ogé sistem janten target anu gampang pikeun cyberpunks. Inpormasi anjeun penting pisan pikeun peretas anu sami sareng penting pikeun anjeun.

Mun anjeun teu mibanda eupan balik kajadian anjeun ayeuna leungit tarung jadi ngumpul info ti sudut pandang spesialis kaamanan cyber ogé sudut pandang pikeun mastikeun yén jaringan anjeun hébat sanggeus éta urang ngajalankeun analisa urang lajeng bisa mantuan Anjeun pikeun pilihan luyu.

Urang tiasa ngabebaskeun prosés mitigasi anu saé pikeun ningali yén upami aya masalah anjeun gaduh réaksi anu leres pikeun ngamankeun sistem anjeun sareng ogé ngalatih pagawé anjeun.

Ujang kana Ops Konsultasi Kaamanan Cyber. Kami mangrupikeun supplier solusi cybersecurity anu aya di Jaket Anyar Kidul atanapi lokasi Metro Philadelphia. Kami ngahususkeun dina jasa cybersecurity salaku supplier jasa pikeun unggal hal leutik anu dibutuhkeun ku jasa leutik pikeun ngajagi organisasina tina serangan cyber. Kami nyayogikeun solusi analisis cybersecurity, Solusi Bantuan IT, Screening Penetrasi Nirkabel, Aksés Gain Nirkabel Pikeun Audit Faktor, Evaluasi Aplikasi Wéb, Solusi Panjagaan Siber 24 × 7, Analisis Patuh HIPAA,
Kami ogé mangrupikeun perusahaan solusi anu diurus dimana urang ngajual deui barang sareng jasa IT ti seueur supplier.